Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Knog Blinder 600 Esivalgustus LED 600 lm

Knog Blinder 600 Esivalgustus LED 600 lm
Pole laos
  • 67.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 22.66 €
Kaubamärgid Knog
Kauba ID: 1758137
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Blinder 600 on ideaalne valik linnaratturitele, kes võtavad oma sõitu ja oma turvalisust tõsiselt. Kombineerides tugeva CNC-konstruktsiooni, kompaktse disaini, täiuslikud valgusvihu nurgad ja võimsa valguse väljundi, tõstab Blinder 600 eesmised jalgrattatuled ratta esitulede mõõtmise latti kõrgemale.

Võimas esituli, millel on mitu kinnitusvõimalust, kauakestev aku ning kompaktne ja kerge vorm.

Kivikindlad paigaldusvalikud
Blinder 900 on varustatud kahe eraldi kinnitusega. Tugev ja painduv kummist juhtraua kinnitus, mis sobib läbimõõduga 22,2 mm kuni 35 mm, ja Go-Proga ühilduv kinnitus, mis võib asetada valgusti teie arvuti alla.

Valdkonna juhtiv akutehnoloogia
Blinder 900 toiteallikaks on 21700 3,7 V liitiumioonaku. See tehnoloogia pakub oma klassi parimat võimsuse ja kaalu suhet, mis tähendab, et saate nautida kompaktsemat disaini ja pikema tööajaga kui enamik teisi selle kategooria tulesid.

Teele optimeeritud valgusvihu optika
Uuenduslik ja läbimõeldud disain ühendab kaks laia valgusvihuga optikat kahe kitsa valgusvihuga optikaga, et pakkuda kvaliteetset valgustust kuni 100 m kaugusele. Optimaalse 22-kraadise nurga all saate rohkem valgust seal, kus seda soovite.

Intelligentne silikoonnupp
Blinderi pehme puutega silikoonnupu ümber olev LED-tuli võimaldab teil kiiresti näha järelejäänud laetust ja laadimisolekut. Kiire nupuvajutus, kui see on välja lülitatud, näitab järelejäänud laetust, roheline on 100–50%, kollane 50–25% ja punane alla 25%. Laadimisel annab kollane vilkumine märku, et tuli laeb, mis täis saabudes muutub roheliseks.Knog Blinder 600. Tüüp: Esivalgustus, Toote värvus: Must, Korpuse materjal: Alumiinium, Silikoon. Pirni tüüp: LED, Valgustusrežiimid: Vilkuv tuli, Pidev valgus, Valguse värv: Valge. Toiteallika tüüp: Aku, Tööaeg (fikseeritud valgus): 2 h. Aku tehnoloogia: Liitium-Ion (Li-Ion), Aku tüüp: Lipo, Aku pinge: 3,7 V. Laius: 27 mm, Sügavus: 27 mm, Kõrgus: 110 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles