Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Knog Blinder 1300 Esivalgustus LED 1300 lm

  • 96.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 32.33 €
Kaubamärgid Knog
Kauba ID: 1758138
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Blinder 1300 on täpne, võimas, kauakestev ja ideaalne valik maantee- ja kruusaratturitele, kes nõuavad oma varustuselt parimat jõudlust. Tugev CNC-konstruktsioon, kompaktne disain, täiuslikud valgusvihu nurgad, uskumatu kaalu ja võimsuse suhe ning mitu kinnitusvõimalust ühendavad Blinder 1300 esituled tõstavad esitulede mõõtmise latti.

Võimas esituli, millel on mitu kinnitusvõimalust, kauakestev aku ning kompaktne ja kerge vorm.

Kivikindlad paigaldusvalikud
Sisaldab kahte eraldi kinnitust; tugev ja painduv kummist juhtraua kinnitus, mis sobib läbimõõduga 22,2–35 mm, ja Go-Pro stiilis kinnitus, et kinnitada valgusti arvuti alla või ühilduvale kiivri kinnitusele.

Valdkonna juhtiv akutehnoloogia
Blinder 1300 toiteallikaks on 21700 3,7 V liitiumioonaku. See tehnoloogia pakub oma klassi parimat võimsuse ja kaalu suhet, mis tähendab, et saate nautida kompaktsemat disaini ja pikema tööajaga kui enamik teisi selle kategooria tulesid.

Teele optimeeritud valgusvihu optika
Uuenduslik ja läbimõeldud disain ühendab kolm laia valgusvihuga optikat kolme kitsa valgusvihuga optikaga, et pakkuda kvaliteetset valgustust kuni 120 m kaugusele. Optimaalse 23-kraadise nurga all saate rohkem valgust seal, kus seda soovite.

Intelligentne silikoonnupp
Blinderi pehme puutega silikoonnupu ümber olev LED-tuli võimaldab teil kiiresti näha järelejäänud laetust ja laadimisolekut. Kiire nupuvajutus, kui see on välja lülitatud, näitab järelejäänud laetust, roheline on 100–50%, kollane 50–25% ja punane alla 25%. Laadimise ajal näitab kollane vilkumine, et tuli laeb, mis muutub täis laetuna roheliseks.

Knog Blinder 1300. Tüüp: Esivalgustid, Toote värv: Must, Korpuse materjal: Alumiinium, Silikoon. Pirni tüüp: LED, Valgustusrežiimid: Vilkuv tuli, Pidev valgus, Valguse värv: Valge. Toiteallika tüüp: Aku, Tööaeg (fikseeritud valgus): 1,5 h. Aku tehnoloogia: Liitium-Ion (Li-Ion), Aku tüüp: Lipo, Aku pinge: 3,7 V. Laius: 32 mm, Sügavus: 32 mm, Kõrgus: 110 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles