Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Külmik Arctic Freezer i35 CO

Külmik Arctic Freezer i35 CO
Laos
  • 61.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 20.66 €
Kaubamärgid Arctic
Kauba ID: 1452402
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

LGA1700 ühilduv

Freezer i35 CO ühildub juba Inteli Alder Lake LGA 1700 protsessoritega. Kuigi pistikupesa on eelkäijaga võrreldes suurenenud, jääb leviala keskpunktiks CPU stantsi alale. Freezer i35 CO Direct Touch soojustorud katavad selle ala täielikult.

Kompaktne jõudlus vastab kaasaegsele disainile

Optimeeritud jõudlus kohtub kaasaegse musta disainiga ja vaikse tööga. Oma nelja nihutatud soojustoruga võimaldab ühe torniga CPU jahuti kiiret soojusülekannet jahutusradiaatorisse, kus seda saab 120 mm ventilaatori abil tõhusalt hajutada.

Ülima jõudlusega termopasta

Freezer i35 CO-ga on kaasas uue MX-5 0,8 g süstal. ARCTICu Ultimate Performance termopasta võimaldab oma madala viskoossuse ja osakeste suuruse tõttu eriti õhukese kihi paksust ning vähendab oluliselt soojuse kogunemist protsessori soojusjaoturi ja jahuti vahel. Samas ei ole see juhtiv ega mahtuvuslik ning seetõttu täiesti ohutu kasutada isegi algajatele.

Jahutusradiaatorite jaoks optimeeritud ventilaator

Freezer i35 CO-sse paigaldatud ventilaator kasutab kõiki P-ventilaatorite eeliseid. Madala vibratsiooniga, energiasäästliku mootori ja hüdrodünaamilise liugelaagriga ühendavad need vaikse ja tõhusa töö. Vaatamata ribide suurele tihedusele tagab ventilaator keskendunud õhuvooluga kõrge staatilise rõhu ja sobib seetõttu ideaalselt kasutamiseks radiaatoritel ja jahutusradiaatoritel. Ventilaatori kiirust saab dünaamiliselt juhtida PWM-i kaudu ja seega saab seda optimaalselt kohandada iga stsenaariumi jaoks.

Lihtne paigaldamine ja piiramatu RAM-i tühjendus

Freezer i35 CO on pesaspetsiifiline paigaldusvariant Intel Socket LGA 1700, 1200 ja 115x jaoks. See vähendab tarbetut paigaldusmaterjali ja lisaks lihtsustab paigaldamist. ARCTIC kasutab sügavkülmiku i35 CO jaoks täiustatud ja lihtsustatud vedruga kruvidega kinnitussüsteemi. Nii saavutatakse optimaalne kontaktrõhk ja termilise segu ühtlane jaotumine. Tänu oma kompaktsele disainile võimaldab see installimisel piiramatut RAM-i ühilduvust.

Mõeldud pidevaks tööks

Topeltkuullaagri esmaklassiline kvaliteet võimaldab pidevat tööd 24/7 ilma jõudlust kahjustamata. Saastumine ja kõrged temperatuurid mõjutavad seda laagrit palju vähem kui tavalised liuge- või kuullaagrid. Seetõttu on topeltkuullaager ideaalne valik, kui soovite tagada pideva töö.

Kvaliteet, millele võite loota

Oma toodete pikaealisuse tagamiseks viime läbi pikaajalisi teste erinevates, mõnikord väga ebasoodsates tingimustes. Nii õpime, kuidas saaksime oma tooteid klientide jaoks püsivalt täiustada. Lisaks annavad pikaajalise testimise suurepärased tulemused meile kindluse, et meie tooted on silmapaistvad mitte ainult kvaliteedi, vaid ka vastupidavuse poolest. See on kindlus, mida anname hea meelega oma klientidele edasi, mistõttu anname Freezer i35 CO-le kuueaastase tootjagarantii.

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles