Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Klipsch R-625FA valjuhääldi Black Wired 100 W

  • 535.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 178.66 €
Kaubamärgid Klipsch
Kauba ID: 1877711
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
R-625FA Dolby Atmos® põrandakõlar, mis on ehitatud ülaossa integreeritud kõrgenduskanaliga, ei edasta mitte ainult stereoheli kuulaja poole, vaid peegeldab heli ka laest, et pakkuda kaasahaaravat Dolby Atmos®-i kogemust.

DOLBY ATMOS
Lihtsamalt öeldes on Dolby Atmos® kodu- ja kinoheli suurim edasiminek pärast ruumilist heli. Kõrgkõlarid peegeldavad laest kostvat heli, et suunata heli kõikjale teie ruumis – tekitades tunde, nagu oleksite tõeliselt sündmuste keskel.

TRACTRIX® SARVTEHNOLOOGIA
Klipschi eksklusiivne 90x90º Tractrix® sarvetehnoloogia tagab, et R-625FA kõrgsagedusenergia on suunatud kuulajale ja vähendab kunstlikku reverbi või filtreerimist, mis on põhjustatud seintelt kaudsest helist. Selle patenteeritud keskendunud tehnoloogia kasutamine annab teile filmidest ja muusikast parima selguse, dünaamika ja detaili.

LINEAR TRAVEL SUPSENSION TWEETER
KOOS KAPTON® SUSPENSIOONIGA

Klipschi eksklusiivne Linear Travel Suspension (LTS) alumiiniumist tweeter minimeerib moonutusi, et tagada täiustatud ja üksikasjalik jõudlus. Äärmiselt kerge ja jäiga materjali Kapton® kasutamine tweeteri vedrustuses tagab kõrge efektiivsuse ning parandab eraldusvõimet ja detailsust. LTS-kõlarid on Klipschi kõlarite tunnus, mis teeb neist ühed parimad kõlarid maailmas.

KETRAVASEST IMG KÕSKURI
Injection Molded Graphite (IMG) bassikõlari koonused on erakordselt kerged, samas äärmiselt jäigad – pakkudes märkimisväärset madala sagedusega reaktsiooni ning minimaalse koonuse purunemise ja moonutustega. Kui see on ühendatud Tractrixi sarvega LTS-kõrgkõrghäälikuga, tagab see kõlarite efektiivsuse oma klassis kõrgeima.

TAGUMINE TRACTRIX® PORT
Tagumine Tractrixi port on ideaalselt sobitatud korpuse ja bassikõlaritega, luues ideaalse õhuvoolu minimaalse moonutuse või turbulentsiga isegi kõige madalamatel sagedustel.

SUUNNE DISAIN
Avatud kinnitusdetailid, nurga all olevad jalad, madala profiiliga magnetvõred ja kriimustuskindel, tekstureeritud puidusüüga vinüül annavad R-625FA põrandakõlarile poleeritud ja kaasaegse välimuse.

KÕRGE KVALITEETNE KAPPIDE DISAIN
Tugevdatud MDF-konstruktsioon vähendab korpuse vibratsiooni, et saavutada vähem kuuldavaid värve ja parandada helitäpsust – pakkudes teile ülimat kuulamiskogemust, mis on loodud kestma.Klipsch R-625FA. Soovitatav kasutus: universaalne. Draiverite arv: 3. Ühenduvustehnoloogia: Juhtmega. RMS nimivõimsus: 100 W, Sagedusvahemik: 38 - 21000 Hz, Takistus: 8 Ω, Tundlikkus: 96 dB. Toote värv: must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles