Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Kliimaseadme / soojuspumba nutikas kontroller Sensibo Sky (valge)

Kliimaseadme / soojuspumba nutikas kontroller Sensibo Sky (valge)
Laos
  • 101.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 34 €
Kaubamärgid Sensibo
Kauba ID: 1806557
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Intelligentne õhukonditsioneeri/soojuspumba kontroller Sensibo Sky White

Sensibo Sky, kaasaegne kliimaseadme ja soojuspumba kontroller, on ideaalne lahendus neile, kes otsivad praktilisi, tõhusaid ja mugavaid lahendusi. See elegantne kontroller ühendub Wi-Fi-ga, pakkudes mitte ainult täielikku kontrolli teie kliimaseadme üle kõikjalt, vaid ka energiasäästu, kohandamist vastavalt kasutaja vajadustele ja integreerimist populaarsete häälassistentidega.

Täielik kontroll ja mugavus

Sensibo Sky tagab täieliku kontrolli kliimaseadme üle, võimaldades juurdepääsu kõikidele režiimidele, ventilaatori tasemetele ja LED-valgustusele. Mobiilirakenduse kaudu saavad kasutajad hõlpsasti hallata kliimaseadeid kõikjal.

Energiasääst

Sensibo Sky võib säästa kuni 40% energiat. Tänu intelligentsetele algoritmidele ja Climate React funktsioonile reguleerib seade temperatuuri automaatselt, tagades energiatõhususe mugavuses järeleandmisi tegemata.

Geopiirded intelligentseks kohanemiseks

Geofencing on funktsioon, mis kasutab geograafilist asukohta temperatuuri automaatseks reguleerimiseks vastavalt kasutaja kodule lähedusele. See intelligentne lahendus tagab, et kodu on alati mugavalt köetud või jahutatud, kui kasutaja läheneb.

Järelevalve ja tegevuste logid

Sensibo Sky pakub igapäevaseid diagramme ja logisid, mis jälgivad temperatuuri, niiskust ja kasutaja tegevust. Need andmed aitavad optimeerida sätteid maksimaalse mugavuse ja tõhususe tagamiseks.

Arukas automatiseerimine

Kontroller reageerib ajakavadele ja geotaradele, reguleerides automaatselt kliimaseadme sätteid maksimaalse mugavuse ja energiasäästu tagamiseks. Pure Boost funktsioon võimaldab ajutiselt suurendada jahutus- või küttevõimsust, pakkudes kiiret mugavust olukordades, mis nõuavad kohest reageerimist.

Põhijooned

Sensibo Sky pakub filtri puhastamise meeldetuletusi, mis aitavad parandada seadme jõudlust, pikaealisust ja siseõhu kvaliteeti. Tehes koostööd häälassistentidega, nagu Google Home, Amazon Alexa, Apple Siri, SmartThings, IFTTT ja avatud API, muutub Sensibo Sky nutika kodu lahutamatuks osaks, mis kohandub kasutajate vajaduste ja eelistustega.

Bränd Sensibo
Mudel Taevas
Värv Valge
Ühenduvus Wi-Fi 802.11 b/g/n @ 2,4 GHz, DHCP või staatiline IP-aadress, SSL-krüptimine
Mõõtmed 82 x 55 x 17 mm
Andurid Suure täpsusega temperatuuri- ja niiskusandurid, universaalne infrapuna vastuvõtja
Hääleabilised Google Home, Amazon Alexa, Apple Siri, SmartThings, IFTTT, API
Sisend 5V - 1A microUSB kaudu
Tööpinge 110-240V
Avage API Jah

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles