Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Kliimaseadme / soojuspumba nutikas kontroller Sensibo Air

Kliimaseadme / soojuspumba nutikas kontroller Sensibo Air
Laos
  • 117.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 39.33 €
Kaubamärgid Sensibo
Kauba ID: 1806558
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Intelligentne Sensibo õhukonditsioneeri/soojuspumba kontroller

Sensibo Air on kontroller kasutajatele, kes hindavad täiustatud funktsionaalsust. See elegantne kontroller ühendub Wi-Fi-ga, pakkudes mitte ainult täielikku kontrolli teie kliimaseadme üle kõikjalt, vaid ka energiasäästu, kohandamist vastavalt kasutaja vajadustele ja integreerimist populaarsete häälassistentidega. Sensibo pakub selliseid funktsioone nagu integratsioon Apple HomeKitiga, täiustatud kiibistik, WiFi ja Bluetooth Low Energy tugi. Selle kompaktne suurus võimaldab hõlpsasti paigutada igasse ruumi ning intelligentsed algoritmid tagavad kuni 40% küttearvete kokkuhoiu.

Integreerimine Apple HomeKitiga

Sensibo Air paistab silma sujuva integratsiooniga Apple HomeKitiga, mis võimaldab Apple'i seadmeid hõlpsalt hallata. See võimaldab kasutajatel kontrollida oma kodu temperatuuri intuitiivse liidese ja Siri häälkäskluste abil, suurendades kasutaja mugavust ja kodukliima juhtimise tõhusust.

Integratsioon Sensibo ruumianduriga

Sensibo Room Sensor mõõdab pidevalt temperatuuri ja niiskust kodus ning suudab koos Sensibo Airiga automaatselt aktiveerida kliimaseadme, kui keegi tuppa siseneb, ja välja lülitada, kui ta lahkub.

Ajagraafikud ja automatiseerimine

Isikupärastatud ajakavade koostamine erinevateks nädalapäevadeks ja kellaaegadeks võimaldab veelgi suuremat kontrolli kodukliima üle. See võimaldab kasutajatel kohandada kliimaseadet oma igapäevase ajakava järgi, maksimeerides energiatõhusust ja mugavust.

Geoficing

Geopiirde funktsioon reguleerib temperatuuri automaatselt vastavalt kasutaja asukohale. Kui kasutaja läheneb oma kodule, aktiveerib süsteem automaatselt kliimaseadme, pakkudes tema saabumisel ideaalseid tingimusi. See intelligentne lahendus ühendab mugavuse energiasäästuga.

Filtri puhastamise meeldetuletused

Sensibo Air tuletab kasutajatele meelde õhukonditsioneeri filtrite puhastamist, mis on seadme tõhususe ja siseõhu kvaliteedi säilitamiseks ülioluline. Regulaarne filtripuhastus tagab seadme pikema eluea ja paremad sisetingimused.

Võimsad omadused

Sensibo Air pakub selliseid funktsioone nagu igapäevased temperatuuri- ja niiskustabelid ja logid, mis aitavad seadistusi täpselt reguleerida. Pure Boost režiim võimaldab kiiresti saavutada soovitud temperatuuri, mis on eriti kasulik äärmuslikes ilmastikutingimustes. Ühilduvus suuremate hääleassistentidega, nagu Google Home, Amazon Alexa ja Apple Siri, pakub kodukliima haldamisel veelgi suuremat paindlikkust.

Taimeri funktsioon

Taimeri funktsioon võimaldab programmeerida kliimaseadme või soojuspumba määratud ajal automaatselt välja lülituma. See funktsioon aitab kasutajatel säästa energiat, vältides seadme tarbetut töötamist tundidel, mil seda ei vajata, tagades samal ajal mugavad tingimused kodus.

Bränd Sensibo
Mudel Õhk
Värv Valge
Ühenduvus Wi-Fi 802.11 b/g/n @ 2,4 GHz, DHCP või staatiline IP-aadress, SSL-krüptimine
Mõõtmed 82 x 55 x 17 mm
Andurid Suure täpsusega temperatuuri- ja niiskusandurid, universaalne infrapuna vastuvõtja
Hääleabilised Google Home, Amazon Alexa, Apple Siri, SmartThings, IFTTT, API
Sisend 5V - 1A microUSB kaudu
Tööpinge 110-240V
Avage API Jah

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles