Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Klaviatuuriga ümbris Ipad 10 Baseus Brilliance 10.9 jaoks (hall)

  • 124.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 41.66 €
Kaubamärgid Baseus
Kauba ID: 1459608
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Klaviatuuriümbris iPad 10 Baseus Brilliance PRO 10,9" (hall) jaoks

Looge Baseuse mugav komplekt tahvelarvuti ja klaviatuuriümbrisega töötamiseks. Toode ühendub Bluetooth 5.2 abil kiiresti ja tõhusalt teie seadmega ilma häireid tekitamata. Korpus sisaldab kvaliteetseid multifunktsionaalseid klahve ja puuteplaati, mis muudavad teie töö lihtsamaks. Keha materjal on nahasõbralik ja ülimalt vastupidav. Lisaks pakub see tänu magnetilisele neeldumisele erakordset mugavust ja stabiilsust.

Sujuv tippimine

Spetsiaalselt disainitud klaviatuuriga saate tundide kaupa nautida mugavat ja sujuvat tippimist. Baseus Brilliance tagab täiusliku klahvi põrgatuse iga klahvivajutusega, võimaldades teil kiiremini ja täpsemalt tippida. Täielik valik kiirklahve toetab teie lemmiktoiminguid iOS-i, Androidi ja Windowsi jaoks. Lisaks on sellel väike LED-ekraan, mis näitab laadimise olekut või Caps Locki klahvi kasutamist.

Veelgi rohkem võimalusi

Klaviatuuril on sisseehitatud puuteplaat, mis muudab teie töö tahvelarvutis veelgi lihtsamaks. Erinevate liigutuste abil saate muuhulgas avada dokumenti, avada juhtpaneeli ja suumida. Nüüd saate oma tahvelarvuti hõlpsalt sülearvutiks muuta!

Keskendu mugavusele

Toode on loodud selleks, et pakkuda meile parimat võimalikku kogemust. Sellel on kerge ja kaasaskantav disain. Sisseehitatud magnetid tagavad seadme usaldusväärse stabiilsuse. Samuti saate reguleerida tahvelarvuti nurka, et saaksite leida oma eelistustele sobiva nurga. Valige Baseus Brilliance ümbris ja nautige soovitud mugavust!

Usaldusväärne ühendus

Täiustatud Bluetooth 5.2 kiip tagab kiire ja stabiilse ühenduse ilma viivituseta. Nüüd saate ümbrise abil tahvelarvuti välja ja sisse lülitada. Korpus on varustatud puhkerežiimiga, mis aktiveerub automaatselt peale 10-minutilist varustuse mittekasutamist – selles režiimis võib see töötada kuni 100 päeva. Kasutatavad tehnoloogilised lahendused tõstavad oluliselt töömugavust.

Tootja Baseus
Nimi Algne Baseus Brilliance Pro klaviatuurikohver (digitaalse ekraaniga)
Mudel ARJK020013
Värv Hall
Materjal PU+PC+mikrokiud
Mõõtmed 254 x 200 x 21 mm
Kaal umbes 680 g
Sihtmärk iPad 10,9 tolli
Ooterežiim OKEI. 100 päeva
Laadimisliides Tüüp C
Bluetoothi versioon 5.2
Omadused
Korpuse mudel
Värv tumehall

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles