Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Kõlar Savio BS-031 sinine

Kõlar Savio BS-031 sinine
Pole laos
  • 34.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 11.66 €
Kaubamärgid Savio
Kauba ID: 1452718
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

SAVIO BS-031 Juhtmeta Bluetoothi kõlar STEREO

BS-031 valjuhääldi on ideaalne kaaslane kodupidude ja väliürituste jaoks. Mahukas aku võimaldab seadet kasutada umbes 8,5 tundi ning praktiline rihm tagab mugava kandmise. BS-031 pakub suurepärast helikvaliteeti ning kaasaegset ja stiilset disaini.

Kvaliteetne heli kompaktses korpuses

SAVIO BS-031-l on kaks sisseehitatud andurit koguvõimsusega 10 vatti. Need pakuvad stereorežiimis suurepärast helikvaliteeti. Lisaks on see käepärane mobiilne seade, millel on moodne disain ja praktilised nupud, mis hõlbustavad kasutamist.

SD-kaart ja AUX-sisendid

Kõlar võimaldab Bluetoothi kaudu oma seadmest muusikat esitada. Sellel on SD-kaardi lugeja, mis toetab kuni 32 GB mahtu. Lisaks on sellel sisseehitatud 3,5 mm AUX-sisend, mis võimaldab teil selle hõlpsasti teise seadmega kaasasoleva kaabli abil ühendada.

TWS funktsioon

Äärmiselt praktiline sisseehitatud TWS (True Wireless Stereo) funktsioon võimaldab teil ühendada kaks kõlarit samaaegselt üheks stereosüsteemiks. Funktsioon on lihtne ja intuitiivne. Kõik, mida pead tegema, on sisse lülitada mõlemad kõlarid ja ühendada juhtmevabalt valitud muusikapleieriga. Ülejäänu teeb ise!

STEREO heli

SAVIO BS-031 esitab helisid STEREO režiimis, mis tagab kvaliteetse heli. Kõlarisse sisseehitatud Bluetooth 5.1 juhtmevaba ühenduvusmoodul võimaldab stabiilset ühendust kuni 10 m raadiuses. Tipptasemel standard tagab seadme kiire ja lihtsa sidumise nutitelefoni, tahvelarvuti, sülearvuti või MP3-mängijaga.

IPX5 veekindluse reiting

Saate BS-031 kõlarit muretult kasutada välitegevuste ajal, isegi vihmaga. Sellel on rahvusvaheline IPX5 veekindlusstandard. Seade on pritsmekindel, mis on oluline seadme välistingimustes kasutamisel.

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles