Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Kõlar HiFuture Ripple Bluetooth (must)

  • 51.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 17.33 €
Kaubamärgid HiFuture
Kauba ID: 1533280
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

HiFuture Ripple Bluetoothi kõlar (must)

Kogege heli, mis rõõmustab ja inspireerib. 20-vatise bassikõlari ja 10-vatise tweeteriga pakub HiFuture'i Ripple mudel erakordset heli. Sellel on ka sisseehitatud ekvalaiser, mis võimaldab reguleerida bassi kvaliteeti vastavalt oma isiklikele eelistustele. Vastupidav aku võimaldab 12 tundi pidevat taasesitust ja IPX7 veekindluse reiting tähendab, et saate nautida oma lemmikmuusikat ka ebasoodsates tingimustes. Samuti on võimalik ühendada 2 Ripple kõlarit, et kuulamiskogemust veelgi täiustada. Lisaks toetab seade Bluetooth 5.3, mis tähendab stabiilset ühendust kuni 10 meetri kaugusel.

HiFuture/Ripple-black/8

Usaldusväärne helikvaliteet

Tasakaalustatud helisagedus, kuni 30 vatti väljundvõimsus ja kahesuunaline täisulatusega heliväljund loovad kombinatsiooni, mis pakub hämmastavat heli. Ripple kõlar on loodud pakkuma teravaid instrumente, peeneid häälenüansse ning tasakaalustatud kõrgeid ja bassiheli.

HiFuture/Ripple-black/9

Muusikaline pidu

Kombineerige kaks Ripple'i kõlarit ja nautige kvaliteeti, millest kunagi unistasite! HiFuture seadmed reguleerivad ja optimeerivad osavalt heli, olenemata sellest, millises asendis nad asuvad. Nii saate neid vabalt lauale asetada, põrandale panna või seljakoti külge kinnitada, nautides samal ajal ürgset heli. Koos Android- ja iOS-põhiste seadmetega tagab Ripple'i mudel madala latentsusaja, parandades veelgi filmivaatamise kogemust.

HiFuture/Ripple-black/3

Vastupidav, rafineeritud disain

Ripple tagab suurepärase heli karmides tingimustes. Selle vastupidav disain kaitseb niiskuse eest, mida tõendab selle IPX7 sertifikaat. HiFuture kõlari korpus on valmistatud silikoonist, mis on vastupidav ja ei ole vastuvõtlik värvimuutusele ega koorumisele. Seade näitab ka korrosioonikindlust. Nii võite olla kindel, et see teenib teid usaldusväärselt pikka aega.

HiFuture/Ripple-black/1

Kasutusmugavus

Ripple kõlari kasutamine ei tekita teile raskusi. Vastavate nuppude abil, mis asuvad juhtpaneelil, saab muuhulgas seadet mugavalt sisse või välja lülitada, lugusid kerida, helitugevust reguleerida. Nüüd on kõik, mida vajate, teie käeulatuses!

HiFuture/Ripple-black/6

Tööaeg kuni 12 tundi

Kas plaanite reisi? Või plaanite veeta aega maalilise järve ääres? Võtke Ripple'i kõlar ja nautige oma lemmiklugude heli 12 tundi ühe laadimisega! Selline muljetavaldav tööaeg on võimalik tänu võimsale 4000 mAh akule. Seadme energia uuendamiseks kulub vaid 3,5 tundi.

HiFuture/Ripple-black/5

Bluetooth 5.3

Ripple kõlar toetab uusimat Bluetooth 5.3 tehnoloogiat, mis muudab ühenduse veelgi lihtsamaks ja stabiilsemaks. See tähendab, et saate selle siduda mis tahes seadmega, näiteks nutitelefoni, lauaarvuti või tahvelarvutiga, ja nautida suurepärast muusikat ilma katkestuste ja häireteta.

HiFuture/Ripple-black/7
Tootja HiFuture
Mudel Ripple
Hinnatud jõud 20 W, 10 W
Bluetoothi versioon 5.3
Bluetoothi leviala kuni 10 m
Aku tüüp polümeer
Aku mahutavus 4000 mAh
Tööaeg kuni 12 tundi
Laadimisaeg 3,5 tundi
Laadimisport USB-C
Veekindel IPX7
Kaal 635 g
Omadused
Bluetoothi versioon 5.0
Väljundvõimsus
Värv must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles