Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Kõlar HiFuture Gravity Bluetooth (must)

Kõlar HiFuture Gravity Bluetooth (must)
Laos
  • 58.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 19.66 €
Kaubamärgid HiFuture
Kauba ID: 1533281
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

HiFuture Gravity Bluetoothi kõlar (must)

Avastage heli võimsus HiFuture Gravity kõlariga, mille koguvõimsus on kuni 45 vatti. See toetab ka TWS-tehnoloogiat ja pakub mitmevärvilist RGB-taustvalgustust, muutes selle ideaalseks kaaslaseks igaks sündmuseks. Samal ajal on see IPX7 pritsmekindel. Seade kasutab Bluetooth 5.3, tagades seega usaldusväärse edastuse kuni 10 meetri kaugusele. Selle tööaeg ulatub ühe laadimisega kuni 8 tunnini ning selle kasutamine on mugav ja intuitiivne. Võtke see kõikjale ja nautige tipptasemel heli piiranguteta.

HiFuture/Gravity-must/8

Kasvatage kirge muusika vastu

Armuge oma lemmikesitusloendisse veelgi enam. Gravity mudel pakub võimsat stereoheli, mille teevad võimalikuks 30-vatine bassikõlar ja 15-vatine tweeter. Selle tulemusel saate täita iga ruumi kristallselge heli ja sügava bassiga. Lisaks on võimalik kombineerida kahte Gravity kõlarit, et saavutada vapustav ruumilise heli efekt. Rikastage HiFuture abil iga pidu ja seltskondlikku koosviibimist fantastilise helikvaliteediga!

HiFuture/Gravity-must/1

Lõbus värvilise taustvalgustusega

HiFuture kõlar pakub dünaamilist RGB-taustvalgustust, et lisada teie peole visuaalne hõng. Seadmel on ka kaasaskantav disain, nii et saate selle hõlpsalt kõikjale kaasa võtta. Looge oma lähedastega unustamatu meeleolu ja muutke mis tahes koht klubi tantsupõrandaks.

HiFuture/Gravity-must/3

8 tundi teie lemmiklugudega

Esitage muusikat pikka aega. HiFuture Grafity kõlar on varustatud 4000 mAh akuga, mis võimaldab nautida lemmiklugude heli kuni 8 tundi. Laadimisaeg on vaid 3,5 tundi.

HiFuture/Gravity-must/4

Ühe puutega juhtimine

Siduge mugavalt kõlarid, hallake muusikat, peatage või jätkake taasesitust ning reguleerige helitugevust – seda kõike ühe puudutusega õiges kohas. Kogege, kui lihtne see on!

HiFuture/Gravity-must/5

Pritsmekindel

Täitke oma unistus korraldada täiuslik basseinipidu. Gravity kõlar ei paku mitte ainult sügavat bassi ja heli selgust, äratades kõigi sisemist muusikasõpra, vaid on ka IPX7 veekindel. Seega võite selle endaga kõikjale kaasa võtta – isegi basseini servale, et muusikat takistamatult nautida.

HiFuture/Gravity-must/6
Tootja HiFuture
Mudel Gravitatsioon
Hinnatud jõud 30 W + 15 W
Bluetoothi versioon 5.3
Bluetoothi leviala kuni 10 m
Aku mahutavus 4000 mAh
Tööaeg kuni 8 tundi
Laadimisaeg 3,5 tundi
Laadimisport USB-C
Veekindel IPX7
Kaal 1735 g
Omadused
Bluetoothi versioon 5.0
Väljundvõimsus
Värv must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles