Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Kõlar HiFuture EVENT Bluetooth (must)

  • 141.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 47.33 €
Kaubamärgid HiFuture
Kauba ID: 1533282
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

HiFuture EVENT Bluetoothi kõlar (must)

Laske end helidest võluda. HiFuture EVENT kõlaril on kahekordne DSP signaaliprotsessor ja mitu helisisendit, mille tulemuseks on kompromissitu helikogemus ja lai ühilduvus. Samuti toetab see Bluetoothi versiooni 5.3. Bass Boost funktsioon lisab igale loole sügavust ja võimsust, samas kui dünaamilised RGB valgusefektid aitavad luua ainulaadse atmosfääri. Lisaks töötab seade hästi akupangana ja seda saab siduda mõne teise stereosüsteemi kõlariga.

HiFuture/Event-Black/8

Heli, mis rõõmustab

Mudel EVENT on varustatud 50-vatise bassikõlari ja 30-vatise tweeteriga, et pakkuda erakordset heli, mis paistab silma mitte ainult oma selguse, vaid ka kogu helivahemiku poolest. Tänu kahele DSP-protsessorile ja mitmele helisisendile ärkab iga noot ja rütm täiuslikus harmoonias ellu. Nüüdsest saad nautida muusikat kõrgeima kvaliteediga, kuulda iga detaili ja tunda igat rütmi, olgu siis kodus, rannas või peol.

HiFuture/Event-Black/1

Veelgi võimsam bass

Bass Boostiga viib HiFuture EVENT kõlar teie muusikakogemuse uuele tasemele, pakkudes võimsat ja rikkalikult detailset heli. Optimeeritud õhuvool ja bassipordi täpne reguleerimine vastavalt seadme disainile on minimeerinud helimoonutusi ning spetsiaalselt disainitud ava parandab helikvaliteeti veelgi. Vastupidav 8 mm paksune PS-plastist korpus minimeerib akustilise resonantsi. Kõlar summutab ka vibratsiooni, mille tulemuseks on pehme ja dünaamiline bass. Olge valmis erakordseks sügavuseks ja kogege oma lemmiklugusid uuesti!

HiFuture/Event-Black/7

Laiendage oma muusikalist silmaringi

HiFuture EVENT kõlar võimaldab ühendada juhtmevaba stereosüsteemiga, mis tähendab kahekordset helinaudingut. Nüüd saate nautida täielikku heli veelgi põnevamal viisil. Siduge seade teise samasse seeriasse kuuluva kõlariga ja looge kaasahaarav sümfoonia, mis täidab kogu ruumi, ümbritsedes teid helimaagiaga. See on suurepärane võimalus kogeda muusikat selle täies hiilguses ning jagada seda kogemust sõprade ja perega.

HiFuture/Event-Black/9

Meelte pidu

Loo hämmastav atmosfäär. Kõlar HiFuture EVENT pakub RGB-taustvalgustust, mis annab igale peole põnevalt alguse. Ühendage oma lemmiklugude heli valgusshowga ja pidutsege nagu kunagi varem!

HiFuture/Event-Black/5

Lahendused teie mugavuse tagamiseks

Te ei pea muretsema selle pärast, et peate kõlarit sageli laadima. See on varustatud liitium-polümeerakuga, mille võimsus on 4000 mAh, mis tagab rahuldava tööaja. Seadme energia uuendamiseks kulub vaid umbes 4–5 tundi. Lisaks kasutab mudel EVENT uusimas versioonis 5.3 Bluetoothi, nii et saate alati nautida stabiilset ja kiiret edastamist. Kuid sellega mugavused ei lõpe – tänu läbimõeldud disainile saad kõlari vabalt paigutada kõikjale, kasvõi alusele!

HiFuture/Event-Black/4

Tootja HiFuture
Mudel SÜNDMUS
Hinnatud jõud 80 W (50 W + 30 W)
Bluetoothi versioon 5.3 (BP1048B2)
Aku tüüp Liitium-polümeer
Aku mahutavus 4000 mAh
Laadimisaeg 4 kuni 5 tundi
Laadimisport USB-C
Kaal 5,8 kg
Omadused
Bluetoothi versioon 5.0
Väljundvõimsus
Värv must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles