Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Kingston Technology FURY Beast 32GB 6000MT / s DDR5 CL30 DIMM (2 tk) Must EXPO

  • 138.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 46.33 €
Kaubamärgid Kingston Technology
Kauba ID: 1877460
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Kingston FURY™ Beast DDR5 mälu pakub uusimat tipptehnoloogiat järgmise põlvkonna mänguplatvormidele. Võttes kiirust, võimsust ja töökindlust veelgi kaugemale, saabub DDR5 täiustatud funktsioonide arsenal, nagu on-die ECC (ODECC), mis tagab parema stabiilsuse äärmuslikel kiirustel, kaks 32-bitist alamkanalit tõhususe suurendamiseks ja moodulisisene toitehalduse integraallülitus. (PMIC), et pakkuda mahla seal, kus seda kõige rohkem vajatakse.

Suurepärased kiirused koos topeltpangaga 16-lt 32-le ja sarivõtte kahekordse pikkusega 8-16-le viivad DDR5-mälu, teie mängukogemuse ja kogu süsteemirakendused jõudluse järgmisele tasemele.

Olenemata sellest, kas ületate oma mängude piire kõige ekstreemsemate seadetega, 4K+ reaalajas voogesituse või suurte animatsioonide ja 3D-renderdamisega, on Kingston FURY Beast DDR5 mälu just see, mida vajate, ühendades samal ajal sujuvalt stiili ja vallandades jõudluse.

Tänu valikutele Intel® XMP 3.0 ja AMD EXPO™, kaks uut DDR5 kiirendatud spetsifikatsiooni, mis sisaldavad kiiruse ja ajastuse kohandatavaid profiile, pakub Kingston FURY Beast DDR5 teie ühilduvaid kiirendamise lahendusi.

Suurem stardikiiruse jõudlus
Agressiivse käivituskiirusega 4800MT/s on DDR5 50% kiirem kui DDR4.

Täiustatud stabiilsus kiirendamisel
On-die ECC (ODECC) aitab säilitada andmete terviklikkust, et säilitada ülim jõudlus, kui ületate piire!

Suurenenud efektiivsus
Topeltpankade ja sarivõtte pikkuse ning kahe sõltumatu 32-bitise alamkanaliga võimendatud DDR5 erakordne andmekäsitlus paistab silma koos uusimate mängude, programmide ja nõudlike rakendustega.

Intel® XMP 3.0 sertifikaat
Täiustatud eeloptimeeritud ajastused, kiirus ja pinge kiirendavad jõudlust ja salvestavad uusi kasutaja poolt kohandatavaid profiile, kasutades programmeeritavat PMIC-i.

AMD EXPO sertifikaat
AMD laiendatud profiilid kiirendamiseks

Kvalifitseeritud maailma juhtivate emaplaaditootjate poolt*
Testitud ja heaks kiidetud, et saaksite oma eelistatud emaplaadil enesekindlalt ehitada ja uuendada.

Madala profiiliga soojuslaotur
Uue disainiga mustad või valged soojusjaoturid ühendavad endas julge stiili ja silmapaistva jahutusfunktsiooni.Kingston Technology FURY Beast 32GB 6000MT/s DDR5 CL30 DIMM (Kit of 2) Black EXPO. Komponent: PC/Server, Sisemälu: 32 GB, Mälu paigutus (moodulid x suurus): 2 x 16 GB, Sisemälu tüüp: DDR5, Mälu vormitegur: 288-pin DIMM, CAS latentsus: 30, Toote värv: Must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles