Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Kingston Technology FURY 32GB 7200MT / s DDR5 CL38 DIMM (2 tk) Renegade White XMP

Kingston Technology FURY 32GB 7200MT / s DDR5 CL38 DIMM (2 tk) Renegade White XMP
Pole laos
  • 305.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 102 €
Kaubamärgid Kingston Technology
Kauba ID: 1895420
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Ületage piire nagu ei kunagi varem Kingston FURY™ Renegade DDR5 mäluga, mis on loodud äärmuslikuks jõudluseks järgmise põlvkonna DDR5 platvormidel. Täiustage oma süsteemi tipptasemel püsimiseks vajaliku tõuke abil ülikiire mäluga kuni 8000 MT/s*. Kingston FURY Renegade DDR5-l on elegantsed, äsja disainitud musta ja hõbedase või valge ja hõbedase alumiiniumist soojusjaoturid, mis täiendavad süsteemiehitajate ja isetegemise arvutihuviliste uusimate arvutiversioonide välimust. Saadaval ühe mooduli mahuga kuni 48 GB ja kahe kanaliga komplektidena 2 mahuga kuni 96 GB.

Olenemata sellest, kas loote sisu, tegelete mitme ülesandega või nihutate oma tipptasemel mängu jaoks äärmusi, on Kingston FURY Renegade DDR5 mälu ideaalne valik mängijatele, entusiastidele, sisuloojatele ja äärmuslikele ülekiirendajatele. Kingston FURY Renegade DDR5, mis on 100% tehases kiirusel testitud ning piiratud eluaegse garantii ja üle 30-aastase kogemusega, pakub teile mõlemast maailmast parimat: äärmuslikku jõudlust ja maksimaalset meelerahu. Kingston FURY on teiega, otse võimaliku piiril.

Loodud jõudluse maksimeerimiseks
Kuni 8000 MT/s* kiirusega Kingston FURY Renegade DDR5 sisaldab inseneride käsitsi häälestatud esmaklassilisi komponente, mille ühilduvust on valdkonna juhtivate emaplaatidega rangelt testitud ja mida toetavad 100% tehases testitud kiirusega, et tagada probleemivaba ülekiirendamise kogemus.

Kasutage äärmist ülekiirendamise potentsiaali
DDR5 juhatab sisse täiesti uue mälutehnoloogia ajastu, et muuta äärmuslik kiirendamine varasemate põlvkondadega võrreldes stabiilsemaks valikuks. Sisseehitatud ECC pakub usaldusväärsemaid DRAM-i komponente, pardal olev PMIC tasakaalustab võimsust siis ja seal, kus seda vajatakse, ning kaks sõltumatut 32-bitist alamkanalit suurendavad märkimisväärselt mitmetuumaliste protsessorite andmetõhusust.

Intel® XMP 3.0 sertifikaat
Intel Extreme Memory Profile tehnoloogia muudab kiirendamise imelihtsaks tänu täiustatud eeloptimeeritud tehaseajastustele, kiirustele ja pingetele kiirendamiseks. Kingston FURY Renegade DDR5-l on XMP 3.0 jaoks programmeeritav PMIC, mis toetab kuni kahte kohandatavat profiili, et optimeerida teie unikaalseid ajastusi, kiirusi ja pingeid, mis salvestatakse otse DIMM-i.

Kvalifitseeritud maailma juhtivate emaplaaditootjate poolt**
Teie eelistatud emaplaadi jaoks testitud ja usaldusväärne, et saaksite enesekindlalt ehitada.

Agressiivne alumiiniumist soojusjaoturi disain
Uue disainiga must-hõbedane ja valge-hõbedane musta PCB-ga alumiiniumist soojusjaoturid hoiavad teie seadme töös ja näevad lahedana, et täiendada teie uusima arvutiehituse välimust.Kingston Technology FURY 32GB 7200MT/s DDR5 CL38 DIMM (2-ne komplekt) Renegade Valge XMP. Komponent: PC, Sisemälu: 32 GB, Mälu paigutus (moodulid x suurus): 2 x 16 GB, Sisemälu tüüp: DDR5, Mälu vormitegur: 288-pin DIMM, CAS-i latentsusaeg: 38, Toote värv: Hall, Valge

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles