Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Kingston Technology FURY 16GB 7200MT / s DDR5 CL38 DIMM (2 tk) Renegade RGB XMP

  • 324.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 108.33 €
Kaubamärgid Kingston Technology
Kauba ID: 1877462
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Mängige stiilselt Kingston FURY™ Renegade DDR5 RGB** mäluga, mis on loodud äärmuslikuks jõudluseks järgmise põlvkonna DDR5 platvormidel. Suurendage oma süsteemi jõudlust ja täiustage tipptasemel püsimiseks vajalikku ülikiire mälu kiirusega kuni 8000 MT/s* ja FURY CTRL™, 18 kohandatavat RGB valgusefekti. Kingston FURY Renegade DDR5 RG-l on elegantsed, uue disainiga must-hõbedased või valge-hõbedased soojusjaoturid koos dünaamiliste valgusribadega 12 LED-iga, kasutades Kingstoni patenteeritud [infrapunasünkroonimistehnoloogiat], et pakkuda sujuvaid, sünkroniseeritud RGB-valgustusefekte, mis täiendavad uusima arvuti välimust. ehitab.

Olenemata sellest, kas loote sisu, tegelete mitme ülesandega või nihutate oma tipptasemel mängu jaoks äärmusi, on Kingston FURY Renegade DDR5 RGB-mälu ideaalne valik mängijatele, entusiastidele, sisuloojatele ja äärmuslikele ülekiirendajatele. Usaldusväärne Kingston FURY Renegade DDR5 RGB, mis on 100% tehases kiirusel testitud ning piiratud eluaegse garantii ja üle 30-aastase kogemusega, annab teile mõlemast maailmast parima: äärmise jõudluse ja maksimaalse meelerahu.

Dünaamiline RGB valgustus ja agressiivne soojusjaoturi disain
Muutke oma süsteem ellu 18 eelseadistatud RGB-valgustuse** efektiga, kasutades Kingstoni FURY CTRL-i või emaplaadi tootja RGB-tarkvara koos äsja disainitud musta ja hõbedase või valge ja hõbedase musta PCB-ga alumiiniumist soojusjaoturitega.

Patenteeritud Kingston FURY Infrared Sync Technology™
Kingstoni patenteeritud infrapuna sünkroonimistehnoloogia abil tagage, et teie RGB-valgusefektid püsivad täiuslikus lukustuses.

Loodud jõudluse maksimeerimiseks
Kuni 8000 MT/s* kiirusega Kingston FURY Renegade DDR5 RGB sisaldab inseneride käsitsi häälestatud esmaklassilisi komponente, mille ühilduvust on valdkonna juhtivate emaplaatidega rangelt testitud ja mida toetavad 100% tehases testitud kiirusega, et tagada probleemivaba ülekiirendamise kogemus.

Kasutage äärmist ülekiirendamise potentsiaali
DDR5 juhatab sisse täiesti uue mälutehnoloogia ajastu, et muuta äärmuslik kiirendamine varasemate põlvkondadega võrreldes stabiilsemaks valikuks. Sisseehitatud ECC pakub usaldusväärsemaid DRAM-i komponente, pardal olev PMIC tasakaalustab võimsust siis ja seal, kus seda vajatakse, ning kaks sõltumatut 32-bitist alamkanalit suurendavad märkimisväärselt mitmetuumaliste protsessorite andmetõhusust.

Intel® XMP 3.0 sertifikaat
Intel Extreme Memory Profile tehnoloogia muudab kiirendamise imelihtsaks tänu täiustatud eeloptimeeritud tehaseajastustele, kiirustele ja pingetele kiirendamiseks. Renegade DDR5 RGB-l on XMP 3.0 jaoks programmeeritav PMIC, mis toetab kuni kahte kohandatavat profiili, et optimeerida teie unikaalseid ajastusi, kiirusi ja pingeid, mis salvestatakse otse DIMM-i.

Kvalifitseeritud maailma juhtivate emaplaaditootjate poolt***
Testitud ja usaldatud teie eelistatud emaplaadi jaoks, et saaksite enesekindlalt ehitada.Kingston Technology FURY 16GB 7200MT/s DDR5 CL38 DIMM (2 tk) Renegade RGB XMP. Komponent: PC/Server, Sisemälu: 32 GB, Mälu paigutus (moodulid x suurus): 2 x 16 GB, Sisemälu tüüp: DDR5, Mälu vormitegur: 288-pin DIMM, CAS-i latentsusaeg: 38

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles