Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Kingston Ironkey Keypad 200 USB-välkmälu 16 Gb USB Type-A 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1) Sinine

  • 125.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 42 €
Kaubamärgid Kingston
Kauba ID: 1809892
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Kingston IronKey™ Keypad 200 seeria on OS-ist sõltumatu riistvaraga krüpteeritud A-tüüpi USB- ja C-tüüpi USB®*-draivid, millel on tähtnumbriline klaviatuur, mis võimaldab hõlpsasti kasutada PIN-koodi.

KP200 sisaldab XTS-AES 256-bitist riistvarapõhist krüptimist. Samuti on sellel FIPS 140-3 Level 3 (ootel) sõjaväelise turvalisuse sertifikaat koos täiustustega, mis tõstavad veelgi andmekaitse taset. Selle vooluringid on kaetud spetsiaalse epoksiidikihiga, mis muudab komponentide eemaldamise neid kahjustamata praktiliselt võimatuks; see sitke epoksiid peatab rünnakud pooljuhtkomponentide vastu. Draiv on konstrueeritud nii, et omanikud hoiatavad võltsimise eest. See sisaldab ka jõhkra jõuga paroolirünnakute kaitset ja BadUSB-kaitset digitaalselt allkirjastatud püsivaraga. Tähtnumbriline klaviatuur on kaetud polümeerikihiga, mis kaitseb klahve ja peidab klahvide kasutamist klahvidel olevate sõrmejälgede analüüsi kaudu.

KP200 seeria kasutab sisseehitatud laetavat akut, mida saab kasutada draivi avamiseks esmalt ilma tarkvara kasutamata ja seejärel ühendada mis tahes seadmega, mis toetab A-tüüpi või C-tüüpi USB-massmäluseadet. See annab kasutajatele erinevate platvormitüüpide ja operatsioonisüsteemide puhul suurima paindlikkuse.

Mitme PIN-koodi valikuga (administraator/kasutaja) saab klahvistikku kasutada administraatori- või kasutajakontode jaoks hõlpsasti meeldejääva, kuid raskesti äraarvatava tähtnumbrilise PIN-koodi seadistamiseks. Administraator saab taastada kasutaja PIN-koodi ja võimaldada juurdepääsu draivile, kui kasutaja PIN-kood unustatakse või kui ketas lukustatakse pärast maksimaalse 10 kasutaja sisselogimiskatse täitmist. Kui nii administraatori kui ka kasutaja PIN-koodid on lubatud, lukustab KP200 kasutaja PIN-koodi pärast 10 ebaõnnestunud sisselogimiskatset; Kui administraatori PIN-kood sisestatakse 10 korda järjest valesti, kustutab brute force rünnakukaitse draivi krüpto-kustutades, hävitab andmed igaveseks ja lähtestab selle.

Draiv pakub ka kahel tasemel kirjutuskaitstud (või kirjutuskaitse) režiimi – globaalne režiim, mille saab määrata administraator, ja ainult seansi režiim, mille saab määrata kasutaja. Kirjutuskaitstud režiimid võivad kaitsta draivi pahavara eest ebausaldusväärsetes süsteemides. Lisaks saab administraator laadida sisu ja seadistada globaalse kirjutuskaitstud režiimi, nii et kasutaja pääseb andmetele juurde, kuid ei tee muudatusi.

KP200C pakub kiiret kahekanalilist jõudlust draividel, mille maht on 64 GB kuni 512 GB.

FIPS 140-3 3. taseme (ootel) sertifikaat
KP200 vastab nüüd NISTi avaldatud uutele FIPS 140-3 Level 3 sõjaväelise taseme turvaspetsifikatsioonidele. See on FIPS 140-2 spetsifikatsioonide täiustatud versioon, mis suurendab veelgi draivi turvavõimalusi ja võltsimiskindlust. See sisaldab XTS-AES 256-bitist krüptimist koos toore jõuga ja [BadUSB] rünnakukaitset digitaalselt allkirjastatud püsivaraga. Selle vooluringid on kaetud spetsiaalse epoksiidikihiga, mis muudab komponentide eemaldamise neid kahjustamata praktiliselt võimatuks; see sitke epoksiid peatab rünnakud pooljuhtkomponentide vastu.

OS-ist ja seadmest sõltumatu
Kui KP200 kasutab taaslaetavat akut, saab klahvistikku kasutada draivi avamiseks ilma tarkvara kasutamata ja seejärel ühendada see mis tahes süsteemiga, mis toetab A-tüüpi või C-tüüpi USB-massmäluseadet. See annab kasutajatele erinevate platvormitüüpide ja operatsioonisüsteemide puhul suurima paindlikkuse.

Mitme PIN-koodi valik
Kasutajatel on võimalus seadistada kasutaja või administraatori/kasutaja režiim. Administraatorit saab kasutada kasutaja PIN-koodi taastamiseks ja draivile juurdepääsu võimaldamiseks, kui kasutaja PIN-kood unustatakse või kui ketas lukustatakse pärast maksimaalse 10 kasutaja sisselogimiskatse täitmist.

Globaalne ja seansi kirjutuskaitstud (kirjutuskaitse) režiimid
Nii administraator kui ka kasutaja saavad seada seansipõhise kirjutuskaitstud režiimi, et kaitsta draivi pahavara eest ebausaldusväärsetes süsteemides. Administraator saab määrata ka globaalse kirjutuskaitstud režiimi, mis seab draivi kuni lähtestamiseni kirjutuskaitstud režiimi.
Omadused
Brändi nimi Kingston
Brutokaal (pakk, kg) 0,02
Garantii 1
HDMI liidese tüüp Varrukas
Integreeritud klahvistik Jah
Kaitsefunktsioonid Veekindel
Kasutaja ja administraatori rollid Jah
Kirjutuskaitstud funktsioon Jah
Klahvistiku klahvide arv 11
Kogus paki kohta 1
Kõrgus (pakendis, cm) 18.42
Laius (pakend, cm) 12.95
LED indikaatorid Pin
Maksimaalne lubatud tippvool 16
Master (välimine) korpuse pikkus 20.32
Netokaal (toode, kg) 0,01
Paroolikaitse Jah
PIN-koodiga turvaline juurdepääs Jah
Plug and Play Jah
Põhi (välimine) korpuse brutokaal 463,58
Põhi (välimine) korpuse laius 13.59
Põhikorpuse (välimine) kõrgus 6.99
Rahvusvahelise kaitse (IP) kood IP68
Riistvaraline krüptimine Jah
Säilitustemperatuur (TT) -20-60
Seadme liides USB-tüüp A
Sügavus (pakend, cm) 1.24
Toote kõrgus 1.06
Toote laius 2.01
Toote sügavus 8
Toote värv Sinine
Tooted põhi(välimise) korpuse kohta 8
Töötemperatuur (TT) 0-50
Turvaalgoritmid FIPS 140-3
Ühilduvad operatsioonisüsteemid Microsoft Windows, macOS, Linux, Chrome OS, Android
USB versioon 3.2 1. põlvkond (3.1 1. põlvkond)
Võtmehoidja Jah
Отношение сигнал/шум 145
Частотная характеристика 115

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles