Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Kõikvõimalik AP-SP-012-BLA 100 W fotogalvaaniline paneel

Kõikvõimalik AP-SP-012-BLA 100 W fotogalvaaniline paneel
Laos
  • 168.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 56.33 €
Kaubamärgid Allpowers
Kauba ID: 1456113
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Allpowers 100W kaasaskantav päikeselaadija AP-SP-012-BLA

Kas lähete matkale või matkale? Või plaanite mõnda muud seiklust, kus saate kasu päikese jõu kasutamisest? Kui jah, siis on Allpowersi 100 W kokkupandav päikeselaadija kindlasti kasuks! Tänu revolutsioonilisele iSolari tehnoloogiale reguleerib see teie seadmete toitel optimaalselt pinget ja voolu ning tagab ohutu kasutamise. See on varustatud alalisvoolu väljundiga ja kahe USB-ga. Samuti on see ülimalt vastupidav ja käib väga mugavalt kokku.

Täiustatud iSolari tehnoloogia – teie seadmete kiire laadimine

Toode toetab uuenduslikku iSolari tehnoloogiat, mis tagab ühendatud seadmete kiire laadimise. Sisseehitatud regulaator tagab laadija stabiilse töö ning reguleerib automaatselt pinget ja voolu, et teie seadet võimalikult kiiresti laadida. Allpowersiga kulub sülearvuti või telefoni taaskäivitamiseks vaid mõni minut!

Saab toita kuni 2 seadet korraga

Laadija on varustatud alalisvoolu väljundiga ja kahe USB väljundiga. Esimene võimaldab teil toita seadmeid vooluga kuni 5A ja teine - kuni 2,4A. Tootega saad laadida ka kuni 2 seadet korraga. See muudab laadija ideaalseks kasutamiseks välitingimustes, näiteks metsas või kämpingus, kus juurdepääs toiteallikatele on tavaliselt väga piiratud.

Kokkupandav, kaasaskantav, mugav

Seade on uskumatult tõhus ja keskkonnasõbralik. Lisaks saate selle ainulaadset funktsionaalsust kasutada peaaegu kõikjal, kus on piisavalt päikesevalgust. Kokkupanduna ei võta laadija liiga palju ruumi ja seda on äärmiselt mugav transportida. Käepide on vastupidav ja meeldiv puudutada, mistõttu on seda lihtne kaasas kanda. Võtke see endaga kaasa kõikjal, kus vajate kaasaskantavat toiteallikat ja hankige päikesekiirtest sujuvalt voolu!

2 porditüüpi – universaalne ühilduvus

Mille poolest Allpowersi kaasaskantav päikeselaadija veel erineb? Lai ühilduvus! Näiteks DC-port on mõeldud sülearvutitele, 12V autoakudele ja erinevatele seadmetele kuni 18V. Teisest küljest võimaldab USB-port ühendada iOS-i või Android-nutitelefone, iPade, tahvelarvuteid ja paljusid teisi USB-ga varustatud seadmeid. . See tähendab, et laadija sobib ideaalselt paljude rakenduste jaoks.

Ohutu ja vastupidav

Allpowers hoolib ka kasutaja ohutusest. Toode vastab FCC, CE ja RoHS standarditele, mida tõendavad vastavad sertifikaadid. Samuti on see kaitstud lühise ja ülepinge eest. Laadija on ka suurepäraselt kohandatud erinevate välistingimustega. Valmistatud vastupidavast PET-plastikust ja vastupidavast PVC-materjalist, peab see ellu iga seikluse, mille ette võtate.

Kasti

  • 1 x 100W päikeselaadija
  • 1 x alalisvoolukaabel (DC5525 emane kuni DC5521 isane)
  • 5x sülearvuti pistik
  • 1 x auto akuklamber (alligaatoriklamber)
  • 1x USB kaabel
  • 4 metallist konksu (karabiinid)
  • 1x kasutusjuhend
Bränd kõikvõimsus
Mudel AP-SP-012-UAV
Maksimaalne võimsus 100 W
Väljundi liides DC5525 ja 2 USB-porti
USB-port 5V 2,4A (max) x2
DC port 18V 5A (max)
Päikeseenergia muundamise määr 22-25%
Voldimata mõõtmed Umbes 94x94x1cm
Mõõdud peale voltimist Umbes 32x19x8cm
Kaal Umbes 2,15 kg
Ühilduvus Akud kuni 12 V, sülearvutid kuni 18 V, iPhone, iPad, digikaamerad, MP3-mängijad ja muud digiseadmed.
Värv Must
Materjal PVC + PET

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles