Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Kiirühendusega magnetadapter PULUZ PU707B spordikaamerate jaoks

Kiirühendusega magnetadapter PULUZ PU707B spordikaamerate jaoks
Pole laos
  • 15.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 5.33 €
Kaubamärgid Puluz
Kauba ID: 1463336
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Magnetiline kiirkinnitusega adapter PULUZ PU707B spordikaameratele.

PULUZ PU707B on spordikaameratele mõeldud magnetadapter, millel on kiirkinnitusliides, mis võimaldab kaamerat kiiresti teisaldada erinevatele alustele nagu selfie-pulgad, iminappad, peakinnitused jne. Adapter sobib paljude spordikaameratega, nagu näiteks DJI. Osmo Action 3, Osmo Action, Gopro Hero seeria mudelid või Insta360 One seeria mudelid jne. Peale kiirkinnituse on PU707B-l ka magnetklamber, mis võimaldab kaamerat koheselt kinnitada ja kinnitada. Liigutate lihtsalt lukustusliugurit ja keerate kaamerat adapteris, et see adapterist vabastada, mis parandab oluliselt näiteks käest pildistamist erinevate statiivide vahel.

02Puluz/PU707B/6

Vastupidavus

Adapter on valmistatud vastupidavast ABS materjalist, pakkudes tugevust ja vastupidavust, mis on oluline eriti intensiivsel kasutamisel. See võimaldab teil oma projekte muretult ellu viia viisil, mis teile kõige paremini sobib.

02Puluz/PU707B/4

Ühilduvus

Selle tarviku teine eelis on suurepärane ühilduvus. Magnetiline alus ¼ statiivi keermega võimaldab adapterit hõlpsasti kruvida erinevate tarvikute külge, nagu statiivid, kinnituslõuad, iminapad või selfie-pulgad. See tähendab, et see sobib enamiku spordikaameratega ja võimaldab salvestada spordisündmusi või isiklikke saavutusi.

02Puluz/PU707B/5

Kinnituste vahel vahetamine

Nutikas kinnituskonstruktsioon võimaldab teil kiiresti ja sujuvalt erinevate kinnituste vahel lülituda. See on äärmiselt kasulik olukordades, kus sündmused muutuvad dünaamiliselt. Lisaks libistate kaamera eemaldamiseks lihtsalt punast liugurit, pöörate kaamerat magnetalusel ja ongi valmis.

02Puluz/PU707B/2

Tugev disain

Selle kinnituse vastupidav disain sobib ideaalselt ekstreemsete tingimuste ja seikluste salvestamiseks. Olenemata sellest, kas harrastate ekstreemsporti, osalete ägedatel üritustel või olete sõpradega, PU707B tagab nende hetkede usaldusväärse salvestuse, mida soovite jäädvustada. Adapter kaalub vaid 38,9 g ja on kompaktse suurusega, nii et saate seda alati kaasas kanda.

02Puluz/PU707B/3

Komplektist leiate

  • Adapter
Bränd Puluz
Mudel PU707B
Värv Must
Materjal ABS
Mõõtmed 5,2 x 4,5 x 3,2 cm
Kaal 38,9 g

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles