Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Kiire föön ANLAN 05-ACFJ31-04E

Kiire föön ANLAN 05-ACFJ31-04E
Laos
  • 72.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 24.33 €
Kaubamärgid Anlan
Kauba ID: 1806443
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

ANLAN 05-ACFJ31-04E Föön

Föön ANLAN 05-ACFJ31-04E ühendab praktilised omadused ja minimalistliku disaini, tagades tõhusa kuivatamise ja palju muud. Tänu täiustatud negatiivse ionisatsiooni tehnoloogiale jätab see teie juuksed läikivaks ja niisutatuks seestpoolt, minimeerides samal ajal staatilist elektrit. Vaikne töö, kerge disain ning intelligentne temperatuuri ja õhuvoolu juhtimissüsteem muudavad ANLAN-fööni ideaalseks valikuks neile, kes hindavad mugavust ja juuste tervist.

Terved ja läikivad juuksed

ANLAN 05-ACFJ31-04E föön kasutab negatiivset ionisatsioonitehnoloogiat, et pakkuda teie juustele sügavniisutamist ja sära. See protsess vähendab ka juuste staatilisust, mis on eriti oluline madala õhuniiskuse tingimustes, säilitades teie juuste loomuliku struktuuri ja terve välimuse.

Vaikne töö: kasutaja mugavus

Seade töötab vaid 60 dB müratasemel, muutes juuste kuivatamise palju meeldivamaks. Selline madal müratase sobib suurepäraselt neile, kes hindavad rahu ja vaikust, eriti hommiku- või õhtutundidel.

Tõhus kuivatamine: uuenduslik õhusüsteem

Unikaalne kuivatustehnoloogia tugineb pigem suurele õhuhulgale kui lihtsalt kõrgele temperatuurile, kaitstes teie juukseid ülekuumenemise ja kahjustuste eest. Kaks õhuhulga taset (kõrge ja madal) ja neli temperatuurivalikut võimaldavad kohandamist vastavalt individuaalsetele vajadustele ja juuksetüübile.

Kerge ja ergonoomiline: kasutaja mugavus

Vaid 306 g kaaluv föön on uskumatult kerge ja mugav kasutada. Kasutajad saavad nautida kuivatamise mugavust isegi pikema aja jooksul ilma käsi väsimata.

Magnetotsik: kujundamise lihtsus ja täpsus

Magnetkinnitusega ja 360° pööratav otsik võimaldab hõlpsalt muuta õhuvoolu suunda ja täpset stiili. See uuenduslik lahendus suurendab fööni funktsionaalsust, võimaldades kiiret ja tõhusat juuste kujundamist.

Kuivatusrežiimid: kohandatud igale vajadusele

ANLAN 05-ACFJ31-04E föön pakub nelja uuenduslikku kuivatusrežiimi, mis on kohandatud erinevatele vajadustele ja juuksetüüpidele. Esimene, Quick Drying režiim 60°C juures (seda näitab punane tuli), sobib suurepäraselt neile, kes hindavad kiirust ja soovivad juukseid kiiresti kuivatada. Järgmiseks tagab mugava kuivatamise režiim 50°C juures (oranž valgus) igapäevaseks kasutamiseks sobiva õrna kuivatamise. Värskendav kuivatamine 30°C juures (sinine valgus) on suurepärane võimalus neile, kes soovivad oma juukseid kergelt kuivatada, säilitades samas nende loomuliku niiskuse. Viimane režiim Care, mida iseloomustavad vahelduvad kuuma ja jaheda õhu puhangud (kõik kolm värvi vilguvad), sobib ideaalselt juuksehoolduseks, minimeerides termilise kahjustuse riski.

Paki sisu

1 x Föön

1 x otsik

1 x seinakinnitus

1 x kasutusjuhend

Bränd ANLAN
Mudel 05-ACFJ31-04E
Õhu maht 5 m³
Kaal 306 g
Hinnatud jõud 1500W
Sagedus 50 Hz
Pinge 220-230V
Mootori kiirus 120 000 pööret minutis
Kaabli pikkus 1,8 m
Müratase 60 dB
Omadused
Helitugevus 76 dB
Ionisatsioon NII
Kaal (grammides) 345
Mootori tüüp Harjadeta
Õhuvool 70 m/s
Temperatuuri reguleerimine NII
Test Dreame Glory föön (valge)
Töörežiimid 4

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles