Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Kierownica do gier PXN-V900 (PC / PS3 / PS4 / XBOX ONE / SWITCH)

Kierownica do gier PXN-V900 (PC / PS3 / PS4 / XBOX ONE / SWITCH)
Laos
  • 112.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 37.66 €
Kaubamärgid PXN
Kauba ID: 1457071
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

PXN-V900 võidusõiduratas

Kas olete võidusõidumängude fänn ja soovite tunda, et olete õigel rajal? PXN-V900 rool pakub kõrget realistlikkust, kohandatavaid seadeid ja laialdast ühilduvust. Komplekti kuuluvad ka pedaalid, et saaksite võidusõitja kingadesse istuda. Rool on varustatud 8 programmeeritava nupu ja 3,5 mm Mini Jack pordiga.

Tõeline realism

Viige võidusõidumängud keelekümbluse järgmisele tasemele! PXN-V900 roolil on ülitäpsed ja režiimide vahetamise võimalused. Sellel on kaks pöörlemisastet: 270° või 900°, nii et saate seda konkreetsete mängude jaoks kohandada. Veelgi enam, sisseehitatud kahe vibratsiooniga mootor kohandub automaatselt konkreetsete stseenide ja sündmustega ekraanil, et viia teid mängu veelgi sügavamale.

Lai ühilduvus

PXN-V900 peamine eelis on selle laialdane ühilduvus. See töötab nii personaalarvutitega kui ka PS3, PS4, Xbox One ja Nintendo Switchi konsoolidega. Nii saate nautida realistlikku mängimist mitmel platvormil, ilma et peaksite uue arvuti või konsooli ostmisel riistvara välja vahetama.

Kaasas pedaalid

Pakis saate ka pedaalid. Pedaalidel on tehnoloogia, mis suurendab realistlikkust ja annab edasi tõelise auto tunde. See annab võimaluse tunda end nagu võidusõiduautos kodust lahkumata!

Kõrge stabiilsus

Rool paigaldatakse kinnitusdetailide statiivi külge kruvides. Lisaks on see varustatud viie kindlalt kinnitatud iminappaga, mida saab aga vajadusel lihtsalt lahti võtta. Kõik see tagab rooli erakordse stabiilsuse, mis tagab täpsuse ja kasutusmugavuse.

Komplekt sisaldab:

  • Rool
  • Pedaalidega paneel
  • Paigalduskomplekt
  • Kasutusjuhend
Tootja PCN
Mudel B900
Ühendus Ühendatud
Vibratsioon JAH
Tundlikkuse tasemete arv 3
Juhtimisulatus 270-900°
Programmeeritavate nuppude arv 8
Mini Jack 3,5 mm sisend JAH
Töövool 80 mA
Ühilduvus Windows 7/8/10/PC x-in ja d-in/PS3/PS4/XBOX ONE/Nintendo Switch
Rooli mõõdud 280 x 340 x 285 mm
Kaal 3280 g
Omadused
Ühendus Ühendatud
Ühilduvus

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles