Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Kierownica do gier PXN-V3 (PC / PS3 / PS4 / XBOX ONE / SWITCH)

Kierownica do gier PXN-V3 (PC / PS3 / PS4 / XBOX ONE / SWITCH)
Laos
  • 66.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 22.33 €
Kaubamärgid PXN
Kauba ID: 1457072
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Võidusõiduratas PXN-V3

PXN-V3 rool sobib ideaalselt igale mängijale, kes veedab pikki tunde võidusõidumänge mängides. Sellel on 180-kraadine pöörlemisulatus ja integreeritud käigukang. Lai ühilduvus tagab seadme mitmekülgsuse ning stabiilne kinnitus tagab mugava kasutamise. Roolil on 8 programmeeritavat nuppu. Pakis saate ka pedaalid.

Mugav sõit

Rooli ergonoomiline disain suurendab kasutamise mugavust. Pöörlemisulatus on 180°, mis võimaldab sujuvaid liigutusi. Sellel on sisseehitatud käigukang, mis suurendab veelgi seadmete keelekümblust ja funktsionaalsust.

Lai ühilduvus

PXN-V3 suur eelis on selle laialdane ühilduvus. Seade töötab personaalarvutitega, samuti PS3, PS4, Xbox One ja Nintendo Switch konsoolidega. See tähendab, et saate nautida realistlikku mängimist mitmel platvormil, ilma et peaksite uue arvuti või konsooli ostmisel riistvara välja vahetama.

Kaasas pedaalid

Kaasas on ka pedaalid. Nad kasutavad tehnoloogiaid, mis suurendavad realistlikkust ja annavad edasi tõelise auto tunnet. Lisaks toetavad need konstantse kiirusega gaasihoova lukustusfunktsiooni. See annab võimaluse tunda end nagu võidusõiduautos kodust lahkumata!

Kõrge stabiilsus

Rool paigaldatakse, kruvides kinnitused laua külge. Lisaks on sellel 7 iminappa, mis hoiavad seda kindlalt paigal, kuid mida saab vajadusel kergesti eemaldada. Kõik see tagab rooli erakordse stabiilsuse, mis tagab täpsuse ja kasutusmugavuse.

Komplekt sisaldab:

  • Rool
  • Pedaalidega paneel
  • Paigalduskomplekt
  • Kasutusjuhend
Tootja PCN
Mudel V3
Ühendus Ühendatud
Vibratsioon JAH
Tundlikkuse tasemete arv 3
Juhtimisulatus 180°
Programmeeritavate nuppude arv 8
Mini Jack 3,5 mm sisend EI
Töövool 10 mA
Ühilduvus Windows 7/8/10/PC x-in ja d-in/PS3/PS4/XBOX ONE/Nintendo Switch
Rooli mõõdud 260 x 320 x 245 mm
Kaal 2360 g
Omadused
Ühendus Ühendatud
Ühilduvus

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles