Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Kere trimmer ANLAN 05-ATMQ32-02A

Kere trimmer ANLAN 05-ATMQ32-02A
Laos
  • 27.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 9.33 €
Kaubamärgid Anlan
Kauba ID: 1806446
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

ANLANi kere trimmer 05-ATMQ32-02A

ANLAN Body Trimmer 05-ATMQ32-02A on ideaalne valik neile, kes hindavad täpsust, ohutust ja mitmekülgsust. ANLAN 05-ATMQ32-02A, mis on varustatud uuendusliku keraamilise teraga, mis tagab terava ja kauakestva jõudluse, ning ergonoomilise disainiga tagab erakordse kvaliteedi ja kasutajamugavuse. Selle veekindel konstruktsioon, madal müratase ja laadimise lihtsus muudavad selle asendamatuks kaaslaseks nii kodus kui ka liikvel olles.

Ohutus ja täpsus

R-kujuline terapea tagab ohutu ja täpse lõikamise, minimeerides nahaärrituse riski. See muudab ANLAN trimmeri ideaalseks lahenduseks ka kõige tundlikumatele kehapiirkondadele.

Kahte tüüpi terasid

Trimmer kasutab liikuvat keraamilist tera ja statsionaarset roostevabast terasest tera. See kombinatsioon tagab erakordse teravuse ja vastupidavuse, tagades suurepärased tulemused igal kasutuskorral.

IPX7 veekindel

Kõrge veekindluse reiting IPX7 võimaldab trimmerit duši all ohutult kasutada ja muudab selle puhastamise imelihtsaks. Võimalus sukeldada seadet kuni 1 meetri sügavusele 30 minutiks tagab, et juhuslik märgumine ei mõjuta selle funktsionaalsust.

Vaikne töö ja LED-ekraan

Mootor töötab madala müratasemega, alla 55 dB, pakkudes diskreetsust ja mugavust kasutamise ajal. LED-ekraan näitab aku olekut ja annab märku laadimise vajadusest. Lisaks on trimmeril C-tüüpi port, mis võimaldab laadida erinevatest allikatest, sealhulgas sülearvutist, toitepangast või auto USB-liidest, muutes selle reisimisel erakordselt praktiliseks.

Aku eluiga ja laadimine

ANLAN 05-ATMQ32-02A paistab silma 1,5-tunnise laadimisajaga ja kuni 100-minutilise tööajaga, mis teeb selle igapäevaseks kasutamiseks usaldusväärseks. Komplekti kuuluvad ka lisad erinevatele trimmipikkustele ja elegantne ümbris, mis teeb sellest terviklahenduse neile, kes hindavad kõrget kvaliteeti ja funktsionaalsust.

Paki sisu

Trimmer x 1

Manused x 2

Juhtum x 1

Tehnilised andmed

Bränd ANLAN
Mudel 05-ATMQ32-02A
Veekindel IPX7
Laadimisaeg 1,5 tundi
Kestus 100 minutit
Pöörete arv minutis 6000 pööret minutis
Müratase alla 55 dB

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles