Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Kenwood FPM810 köögikombain 1000 W 3,5 L Harjatud teras Sisseehitatud kaal

Kenwood FPM810 köögikombain 1000 W 3,5 L Harjatud teras Sisseehitatud kaal
Pole laos
  • 411.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 137.33 €
Kaubamärgid Kenwood
Kauba ID: 1775364
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Multipro Sense: Kenwoodi intelligentne köögikombain
Multipro Sense, mis on võimsam, vastupidavam ja intelligentsem kui ükski teine Kenwoodi köögikombain turul, on varustatud uskumatu valikuga spetsiaalselt disainitud tarvikuid. Sellel nutikal köögikombainil on ka nii muutuva kui ka automaatse kiiruse funktsioon, mis võimaldab valida iga tarviku jaoks parima kiiruse. See tähendab, et saate keskenduda veelgi põnevamate ja seikluslikumate toitude loomisele. Kui suudate seda ette kujutada, aitab Multipro Sense teil seda teha. Arukalt.

Viimasepeal tehnoloogia
Multipro Sense'ile ainulaadne ThermoResist blenderi kinnituse ülituge klaas võimaldab segada nii kuumalt kui ka külmalt ilma materjali pragunemise või purunemise ohuta.

Lisaks on Multipro Sense esimene köögikombain, mis kasutab oma 3,5-liitrise põhikausi ja 1,5-liitrise minikausi jaoks revolutsioonilist Tritan™ plastikut. See sitke, vastupidav, BPA (bisfenool-A) vaba plast on löögi- ja purunemiskindel ning on loodud vastu pidama ekstreemsele kasutamisele ja korduvale nõudepesumasinas puhastamisele, kaotamata oma sädelevat läbipaistvust.

Täpsete tulemuste saavutamiseks loodud intelligentsus
Sellel võimsal ja uuenduslikul köögikombainil on 1000 W mootor ja patenteeritud Multipro kahe ajamiga süsteem, mis tagab optimaalse jõudluse ja kiiruse nii protsessori kui ka blenderina. Nutikas automaatse kiiruse funktsioon tagab iga lisaseadme maksimaalse kiiruse, samas kui kaheksa kiiruse seadistust ja täiendav impulsivalik võimaldavad kasutajal vajadusel täielikku kontrolli.

Köögikombaini alusel asuvate integreeritud kaaludega (ainult UK FPM810 mudelil) pole koostisosade otse kaussi kaalumine kunagi olnud lihtsam. Lisaks lülitub Multipro Sense automaatselt ökorežiimile, kui masin jääb 30 minutiks jõude, vähendades tõhusalt energiatarbimist kuni 50 protsenti.

Uskumatu mitmekülgsus
Laia lisaseadmete ja funktsioonide valikuga saate Kenwood Multipro Sense köögikombaini abil luua veelgi suurepärasemaid toite. Uuenduslik kausisisene ajam võimaldab teie toiduvalmistamise vajaduste jaoks suuremat mahtuvust ja muudab puhastamise lihtsamaks, samal ajal kui viiluketaste uus vikatiga disain saavutab täpselt lõigatud viilud väiksema jäätmekogusega.

Kaasas on ka äsja patenteeritud voltimistööriist, mis on loodud selle klassikalise küpsetustehnika asjatundlikuks taasloomiseks, metallist topeltvispel parimate kergemate, kohevamate ja kiiremate tulemuste saavutamiseks ning spetsiaalne hoiukarp kõigi Multipro Sense'i tarvikute mugavaks ja ohutuks hoiustamiseks.Kenwood FPM810. Kausi maht: 3,5 L, Toote värvus: Harjatud teras, Juhtimistüüp: Rotary. Kausi materjal: Tritan, Korpuse materjal: Metall. Võimsus: 1000 W. Laius: 230 mm, Sügavus: 230 mm, Kõrgus: 400 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles