Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Kenseni 5in1 ionisatsiooniga juuksehari ja -kuivati

Kenseni 5in1 ionisatsiooniga juuksehari ja -kuivati
Pole laos
  • 36.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 12.33 €
Kaubamärgid Kensen
Kauba ID: 1458066
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Kenseni 5-in-1 ionisatsiooniga föönihari

Valige Kenseni 5-in-1 Ionic Föönihari ja hämmasta kõiki oma kauni soenguga. Komplektis on 5 erinevat kinnitust juuste lokitamiseks, sirgendamiseks, föönitamiseks ja soenguks. Te ei pea enam ostma mitut seadet – vajate vaid Kenseni CT-502. Toode on loodud mitte kahjustama juukseid ja võimaldab reguleerida kiirust. Valida saab ka kuuma ja külma õhu vahel. Lisaks kaitseb negatiivsete ioonide kasutamine juukseid ja hoiab ära juukseotste lõhenemise.

Terved, läikivad juuksed

Seade edastab negatiivseid ioone, mis aitab vähendada juukseotste lõhenemist ning lisab juustele volüümi ja sära. Lisaks on harjad varustatud naturaalsete harjaste ja nailonist tihvtidega täiendava kaitse tagamiseks.

Erinevad kasutusjuhtumid

Pakendist leiad 5 erinevat nippi, mis aitavad sul luua oma unistuste soengu. Kasutage juuste kiireks kuivatamiseks fööni ja kasutage nende silumiseks labaharja. Lokkimisots soojeneb kiiresti ja võimaldab luua ilusaid lokke. Ja kaks ümarat pintslit võimaldavad teil saavutada romantilisi laineid.

Tõhus töö

Ionisatsiooniga Kensen 5-in-1 föönihari on varustatud võimsa mootoriga ja kasutab Coanda efekti. See tähendab, et suur kiirus ja rõhk tekitavad harjavarre ümber õhukeerise, mis tõmbab, ümbritseb ja lokkib juukseid üheaegselt õrnalt, tekitamata tõmbamistunnet.

Läbimõeldud disain

Seadmel on hoolikalt läbimõeldud disain. Isoleeritud ots muudab kinnituste vahetamise lihtsaks ja kaitseb põletuste eest, samas kui õhuava võimaldab head õhuvoolu. Lisaks takistab 360° negatiivsete ioonide tehnoloogia juuste elektriseerumist ning kummiisolatsioon vähendab seadme töömüra. Lisaks on lisasid lihtne paigaldada/eemaldada.

Kaasas

  • kuivati pintsel
  • rumm (7,5 x 6,2 x 7,5 cm)
  • lokitangid (20 x 4,2 x 8 cm)
  • ümmargune pintsel (17,5 x 5 x 5 cm)
  • suur ümmargune pintsel (18,7 x 5 x 5 cm)
  • lame pintsel (13 x 5 x 4,2 cm)
  • Kasutusjuhend
Tootja Kensen
Mudel KT-502
Värv must
Materjal ABS, arvuti
Pinge 220–240 V, 50–60 Hz
Võimsus 1000 W
Kaabli pikkus 250 cm
Kaal OKEI. 320 g
Mõõtmed OKEI. 22,5 x 5,6 x 5,6 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles