Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Kavitatsioonikoorimine valgusteraapiaga ANLAN ALCPJ05-02 (valge)

Kavitatsioonikoorimine valgusteraapiaga ANLAN ALCPJ05-02 (valge)
Laos
  • 29.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 10 €
Kaubamärgid Anlan
Kauba ID: 1456930
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Kavitatsioonikoorimine valgusteraapiaga ANLAN ALCPJ05-02

Anlan seade võimaldab teil kiiresti ja lihtsalt oma nahka hooldada. Koorimisel kasutatakse punase ja sinise valguse teraapiat ning positiivseid ja negatiivseid ioone. Vähendab kortsude teket, ravib aknet ja pinguldab nahka. See hõlbustab ka tedre- ja valgepeadest vabanemist. Lisaks on selle kasutamine lihtne ja ei tekita teile probleeme.

Puhastage oma nägu põhjalikult

Anlan kavitatsioonikoorijaga puhastad oma näonaha põhjalikult. Seade kasutab ultraheli vibratsiooni ja töötab sagedusega 24 000 vibratsiooni sekundis. Lisaks eemaldavad positiivsed ioonid naha sügavates kihtides paiknevaid lisandeid. Selle tulemusel on teie nahk puhas ja valmis järgmiseks nahahooldusprotseduuriks.

Tõhus kortsude vähendamine

Taastab naha sileduse ja elastsuse. Microcurrent EMS tagab tõstva efekti, stimuleerides näolihaseid. Lisaks aktiveerib see kollageeni tootmist ja parandab naha seisundit. Selle tulemusena muutub jume elastseks ja kortsud siluvad.

Negatiivse iooni tugevus

Anlani kavitatsioonikoorimine suurendab teie kasutatava kosmeetika efektiivsust. Negatiivsed ioonid koos kõrgsagedusliku vibratsiooniga aitavad toitainetel jõuda naha sügavamatesse kihtidesse. Nüüd saate nautida täiuslikult niisutatud nahka.

Punase ja sinise valguse teraapia

Seade pakub ka punase ja sinise valguse teraapiat. Punane tuli vastutab naha elastsuse suurendamise ja vananemisprotsessi aeglustamise eest. Sinine valgus aga puhastab nahalt bakterid ja aitab ravida aknet.

Lihtne kasutada

Seadme kasutamine on lihtne ja mugav. Peske oma nägu ja lülitage seejärel sisse ultrahelirežiim. Umbes 2-3 minuti pärast valige näo edasiseks puhastamiseks ja surnud naha koorimiseks režiim Ion+. Seejärel kandke peale oma lemmikkreem ja aktiveerige ioonrežiim. Lõpuks kasutage naha silumiseks EMS-režiimi.

Kaasas

  • kavitatsiooniline koorimine
  • laadimiskaabel
  • kasutusjuhend
Bränd ANLAN
Mudel JD-CP001
Punase valguse lainepikkus 605-700 nm
Sinise valguse lainepikkus 450-480 nm
Mõõtmed OKEI. 170 x 43 x 19 mm
Kaal OKEI. 88 g
Materjal ABS + roostevaba teras
Hinnatud jõud OKEI. 1,5 W
Vibratsiooni sagedus 24 000 vibratsiooni sekundis
Aku mahutavus 500 mAh
Laadimisaeg OKEI. 2 tundi
Automaatne väljalülitamine pärast u. 10 minutit

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles