Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Kavitatsioonikoorimine ionisatsiooniga InFace CF-06F (valge)

Kavitatsioonikoorimine ionisatsiooniga InFace CF-06F (valge)
Pole laos
  • 29.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 10 €
Kaubamärgid Inface
Kauba ID: 1458840
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Kavitatsioonikoorimine ionisatsiooniga InFace CF-06F (valge).

Avasta näopuhastuse uus tase! Ionisatsiooniga InFace kavitatsioonikoorimine puhastab nahka sügavuti ning annab sellele terve ja värske välimuse. Kasutan ultraheli ja iontoforeesi tehnoloogiat, mis eemaldab kõik saasteained. Seade on äärmiselt lihtne ja hõlpsasti kasutatav ning juhtmevaba disain annab kasutamise ajal vabaduse. See on ka IPX6 veekindel, nii et saate seda isegi duši all kasutada.

Ultraheli tehnoloogia

InFace CF-06F kavitatsioonikoorija kasutab kõrgsageduslikku ultrahelitehnoloogiat, et tungida läbi naha ja eemaldada tõhusalt mustad täpid, liigse rasu ja muud ebapuhtused. Seade võimaldab teil vabaneda mustusest, millest tavalise igapäevase nahahooldusega lahti ei saa!

Naha sügav toitumine.

Hoolitse oma naha eest seestpoolt! Ultraheli iontoforees parandab oluliselt nahahooldustoodete imendumist. See viib kosmeetikatoodetes sisalduvad toitained pärisnaha sügavamatesse kihtidesse, mis toidab nahka sügavalt.

Mitteinvasiivne tõstmine

Anna oma näole nooruslik ja särav ilme. EMS massaaž stimuleerib lihaseid mikrovooludega, mis stimuleerivad nahka kollageeni tootma. Selle tulemusena muutub nahk pringimaks ja siledamaks. Veelgi enam, see võimaldab teil kujundada oma näo kontuuri!

Loodud teie mugavuse huvides

Seadmel on IPX6 veekindluse reiting. Seetõttu võite koorijat ohutult kasutada suplemise ajal. Hoolikalt läbimõeldud disain tagab, et toode ei tee töötamise ajal ärritavaid helisid, muutes puhastusprotsessi veelgi nauditavamaks. Lisaks on sellel mugav nupp, millega saab seda lihtsalt sisse, välja lülitada või töörežiimi muuta.

Juhtmevaba lahendus

Sisseehitatud 500 mAh aku võimaldab 45 minutit juhtmeta kasutamist, nii et saate oma nahahooldust kõikjal ilma probleemideta läbi viia. Laadite puhasti kaasasoleva USB-kaabli abil ja umbes 2 tunni pärast on see uuesti kasutamiseks valmis. Seadmel on sisseehitatud nutikas kiip, mis lülitab seadme pärast pikka tegevusetust energia säästmiseks välja.

Kaasas

  • kavitatsioonipuhasti
  • USB-C kaabel (50 cm)
Tootja Näos
Mudel CF-06F
Värv Valge
Kaal 108 g
Hinnatud jõud 2,5 W
Nimipinge 3,7 V
Sissepääs 5V/1A
Veekindel IPX6
Ultraheli sagedus 28 kHz±2 kHz
Laadimisaeg umbes 2 tundi
Kasutusaeg umbes 45 minutit
Aku mahutavus 500 mAh
Laadimisliides USB-C

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles