Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Kavitatsioonikoorimine ionisatsiooni ja valgusteraapiaga ANLAN 01-ACPJ13-03A (sinine)

Kavitatsioonikoorimine ionisatsiooni ja valgusteraapiaga ANLAN 01-ACPJ13-03A (sinine)
Laos
  • 36.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 12.33 €
Kaubamärgid Anlan
Kauba ID: 1457322
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Kavitatsioonikoorimine ionisatsiooni ja valgusteraapiaga ANLAN 01-ACPJ13-03A (sinine)

Kas soovite, et teie nahk oleks sügavpuhastatud ja kiirgaks tervet sära? Proovi ANLAN 01-ACPJ13-02A valgusteraapiaga kavitatsioonikoorimist. Seade puhastab sügavalt poorid ja annab nahale sära. Kasutatakse sinise ja punase valguse teraapiat, ioniseerimist, naha koorimist ja ultraheli nahapuhastust. Selle kasutamine on lihtne ja mugav ning veekindluse reiting on IPX5, mis võimaldab teil seda kasutada isegi duši all.

Värviteraapia

Toode pakub valgusteraapiat kasutades punaseid ja siniseid värve. Punane valgus stimuleerib rakke, stimuleerib kollageeni tootmist, soodustab rakkude ainevahetust, suurendades seeläbi naha elastsust, parandab naha hüdratatsiooni, et saavutada terve sära. Sinine valgus vastutab porfüriini stimuleerimise eest. See aitab tõhusalt võidelda akne vastu ja omab antibakteriaalset toimet.

Ultraheli nahapuhastus

Ultrahelipuhastus sagedusega 28 000 Hz koos sinise värviteraapiaga muudab kavitatsioonikoorimise tõeliselt tõhusaks. See tungib pärisnahasse, ahendab poore ja annab nahale noorusliku välimuse. Samas on see ohutu ega põhjusta ärritust. Selle eeliseks on positiivsete ioonide imendumine, mis tungivad naha sügavatesse kihtidesse, puhastades seda põhjalikult.

Niisutage ja toita oma nahka

01-ACPJ13-02A neelab negatiivseid ioone, mis koos punase valgusega toidavad nahka. Tungides naha sügavamatesse kihtidesse, toidab see nahka seestpoolt, saavutades nii erakordse niisutuse märkimisväärse efekti.

Mikrovooluga naha tõstmine

EMS lifting parandab naha elastsust, stimuleerib kollageeni tootmist, pinguldab ja kontuurib jumet, kõrvaldades seeläbi kortsud. Naudi hoolitsetud ja siledat jumet kauem!

Teenused

Seade on IPX5 veekindel. Seega võid seda vannis käies julgelt kasutada, mis aitab veelgi poore avada ja muudab kogu protsessi veelgi põhjalikumaks. Seadmetel on sisseehitatud taimer ja see töötab äärmiselt vaikselt. Jäta hüvasti vanade valusate ja kallite meetoditega!

Kasutusmugavus

Kasutamine on äärmiselt lihtne. Enne jätkamist peske ja kuivatage oma nägu põhjalikult, seejärel kasutage ultrahelipuhastusvahendit 2-3 minutit. Kui olete lõpetanud, kandke oma lemmikniisutaja ja lülitage negatiivsetele ioonidele, et aidata nahka sügavalt niisutada. Lõpeta protseduur tõstva massaažiga, mis modelleerib jumet ja aitab võidelda kortsude vastu.

Kaasas

  • Kavitatsioonikoorimine
  • Kasutusjuhend
  • USB-kaabel
  • Silikoonist ümbris
bränd Anlan
Mudel 01-ACPJ13-03А
Materjal ABS
Veekindel IPX5
Ultraheli sagedus 28 kHz
Mõõtmed 174 x 44 x 19 mm
Kaal Umbes 88 g
Režiimid 4
Värviteraapia punane sinine
Aku mahutavus 500 mAh
Laadimisaeg umbes 3 tundi

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles