Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Kavitatsioonikoorimine ANLAN ALCPJ07-04 (roosa)

Kavitatsioonikoorimine ANLAN ALCPJ07-04 (roosa)
Laos
  • 29.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 10 €
Kaubamärgid Anlan
Kauba ID: 1457697
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Kavitatsioonikoorimine ANLAN ALCPJ07-04

Kas unistad ilusast siledast nahast? ANLAN kavitatsioonikoorimine aitab teil saavutada soovitud tulemuse! See pakub kuni 4 töörežiimi: positiivsete ioonide eksport, negatiivsete ioonide import, EMS mikrovoolumassaaž ja ultrahelivibratsioon. Selle abiga vähendad pingutuseta kortse, siledad nahka ja muudad selle elastsemaks. Samuti aitab seade võidelda akne ja tedretähnidega, annab jumele terve, kauni sära ning parandab vereringet.

Usaldusväärne puhastus

Vabane mustadest punktidest ja lisanditest. ANLAN kavitatsioonikoorimine pakub ultraheli vibratsiooni sagedusega kuni 24 000 vibratsiooni minutis. Siin kasutatakse ka positiivsete ioonide toimet. Tulemuseks on tõhus ja sügavpuhastus. Eemaldab tõhusalt liigse rasu, meigijäägid, mustuse ja mustpead. Samuti koorib see surnud nahka. Selle tulemusena muutub nahk siledaks, läikivaks ja säravaks!

Avastage negatiivsete ioonide jõud

Suurendage oma kosmeetikatoodete tõhusust. ANLAN Cavitation Peeling võib samuti genereerida negatiivseid ioone, mis aitavad teie nahal toitaineid paremini omastada. Selle tulemusel on teie jume ideaalselt niisutatud ja omandab tervisliku sära. Naudi optimaalset värskendust ja anna oma näole kindlasti parim!

EMS massaaž

Tehke endale lõõgastav massaaž ja nautige imelist tõstvat efekti. EMS mikrovoolud tugevdavad näolihaseid ja suurendavad naha elastsust, vähendades silmnähtavalt kortsude teket. Samuti parandavad need vereringet ja kollageeni tootmist. Selle tulemusena on teie jume sile, pingul ja särav.

Juhtmevaba disain

Öelge hüvasti sassis kaablitega ja saate oma nahahooldusrutiini ajal rohkem liikumisvabadust. ANLAN-i nahapuhasti töötab juhtmevabalt ja on varustatud vastupidava 500 mAh akuga. Sellel on pikk tööaeg ja selle laadimine võtab vaid umbes 2 tundi. Pakendist leiad ka USB-kaabli, millega saad seadme laadijaga ühendada.

Lihtne kasutada

ANLAN kavitatsioonikoorimine sobib hästi paljudeks rakendusteks – seda saab edukalt kasutada otsmiku, silmaümbruse, nina ja põskede naha hooldamiseks. Tema töö on väga lihtne. Pese esmalt nägu, seejärel kasuta pooride avamiseks sauna või kuuma vett. Kasutage naha puhastamiseks ultraheli vibratsioonirežiimi, seejärel kandke oma lemmik nahahooldustooted ja lülitage sisse positiivsete/negatiivsete ioonide režiim. Lõpuks vali EMS massaaž.

Läbimõeldud disain

Nahahooldus ANLAN kavitatsioonikoorijaga on ülimugav. Seade istub hästi käes ja on mugav kasutada. Selle spaatel on valmistatud kvaliteetsest 304 terasest ja on 45° nurga all kaardus, nii et see libiseb sujuvalt üle naha, põhjustamata ärritust. Seadme võimalikku transportimist hõlbustab kaasas olev ümbris. Puhkusele minnes ei pea te enam näohooldust vahele jätma!

Kasti

  • Kavitatsioonikoorimine
  • Säilituskott
  • Laadimiskaabel
  • Kasutusjuhend
Bränd ANLAN
Nimi Ultraheli nahakoorija
Mudel ALCPJ07-04
Värv Roosa
Nimipinge 3,7-5 V
Laadimisaeg u. 2 tundi
Aku mahutavus 500 mAh
Ooteaeg u. 50-60 min
Automaatne väljalülitamine Pärast 5 minutit / režiim
Materjal ABS
Mõõtmed u. 171x40x14mm
Kaal u. 75 g

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles