Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Katuni tindikassett 1 tk (S) ühilduv magenta

Katuni tindikassett 1 tk (S) ühilduv magenta
Laos
  • 54.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 18.33 €
Kaubamärgid Katun
Kauba ID: 1654965
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Rohkem kui 8000 toote hulgast on Katun teid katnud. Ükski teine pildindustööstuse järelturu ettevõte ei suuda võrrelda meie tootepakkumise sügavust ja laiust paljudel erinevatel masinaplatvormidel.

Lai tootevalik
Katun pakub kujutise tarvikuid, fotoretseptoreid ja osi koopiamasinatele, printeritele, MFP-dele, faksiaparaatidele ja digitaalsetele paljundusseadmetele peaaegu kõigilt juhtivatelt originaalseadmete tootjatelt, sealhulgas Brother, Canon, Hewlett Packard, Konica Minolta, Kyocera Mita, Lexmark, Okidata, Panasonic, Ricoh, Samsung, Savin, Sharp, Toshiba ja paljud teised.

Eksklusiivsed tooted
Katuni tooted on sageli ainus edasimüüjatele saadaolev originaalseadmete tootjaga samaväärne alternatiiv, eriti kui tegemist on värvitoodetega. Katuni tehnilised teadmised ja ressursid võimaldavad meil ületada disaini- ja arendusprobleemid, mida teised tarnijad ei suuda. Lisaks on Katun välja töötanud tooteid, mis tegelikult toimivad paremini kui OEM-tooted või kompenseerivad OEM-masina disaini vigu.
Omadused
Brändi nimi Puuvill
Brändi ühilduvus HP
Brutokaal (pakk, kg) 0,05
Garantii 1
Kogus paki kohta 1
Netokaal (toode, kg) 0,04
OEM kood L0R14A
Satelliidid Ühilduv
Sisendid PAGEWIDE ENT CLR FLOW 586 Z, PAGEWIDE ENTERPRISE CLR 556 DN, PAGEWIDE ENTERPRISE CLR 556 XH, PAGEWIDE ENTERPRISE CLR 586 DN, PAGEWIDE ENTERPRISE CLR 586 F, PAGEWIDE MNGD CLRIDE CLRIDE 586 PAGE50W
Värvide printimine Magenta
Värvilise tindi lehe tootlikkus 16000
Värviliste tindikassettide kogus 1

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles