Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Karvade eemaldamine IPL Ulike Air3 UI06 (roosa)

Karvade eemaldamine IPL Ulike Air3 UI06 (roosa)
Laos
  • 301.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 100.66 €
Kaubamärgid Ulike
Kauba ID: 1806499
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Karvade eemaldamine IPL Ulike Air3 UI06 (roosa)

Jäta hüvasti traditsiooniliste karvade eemaldamise meetoditega. Ulike Air 3 on IPL-epilaator, mis töötab hästi sellistes piirkondades nagu jalad, kaenlaalused, õlad, bikiinipiirkond või ülahuule kohal. Samuti võimaldab toode valida 3 energiataseme ja 2 režiimi vahel. Veelgi enam, see tagab ohutu kasutamise. Lisaks pakub see põletuste vältimiseks jahutusfunktsiooni. Kaasas on tarvikud, mis võimaldavad Ulike Air 3 ohutult ja mugavalt kasutada.

Ulike/UI06P-roosa/3

3 energiataset

Ulike Air 3 IPL epilaator pakub 3 energiataset, nii et see sobib hästi erinevatele nahatüüpidele. Soft levelil on kõrge kiiritussagedus ja see sobib hästi tundlike piirkondade, näiteks bikiinipiirkonna epileerimiseks. See sobib tundlikule nahale ja tumedale jumele. Body level pakub veidi nõrgemat kiiritussagedust ja on mõeldud keskmise paksusega juustele. See võimaldab teil epileerida selliseid piirkondi nagu õlad. Teisest küljest kasutate tasandit Võimas paksemate karvade epileerimiseks, näiteks jalgadel.

Ulike/UI06P-roosa/3

2 töörežiimi

Ulike Air 3 pakub 2 režiimi, mida saate kasutada sõltuvalt epileeritavast kehaosast. Pidev režiim sobib suurematele aladele, näiteks kätele või jalgadele. Single mode seevastu vabaneb inetutest karvadest ülahuule kohal ja sõrmedel. Kasutage epilaatorit 3 korda nädalas esimese 1-2 nädala jooksul ja kaks korda nädalas järgmise 3-5 nädala jooksul. 5 nädala pärast kasutage seadet iga 2 või 4 nädala järel.

Ulike/UI06P-roosa/3

Mõned sammud naha siledaks muutmiseks

Ulike Air 3 kasutamine ei tekita teile probleeme. Esmalt eemaldage karvad kõikidelt osadelt, mida soovite epilaatoriga töödelda – selleks kasutage kaasasolevat habemenuga. Seejärel ühendage seade toiteallikaga ja pange ette kaitseprillid. Seejärel lülitage seade sisse ning määrake režiim ja energiatase. Kandke epilaator nahale ja vajutage spetsiaalset nuppu. Seade lülitub automaatselt välja, kui seda ei kasutata 3 minutit.

Ulike/UI06P-roosa/3

Kaasas

  • IPL epilaator
  • voolujuhe
  • adapter
  • kaitseprillid
  • habemenuga
  • kasutusjuhend
Tootja Sulle meeldib
Mudel Õhk 3
Toote kood UI06
Värv roosa
Valgus IPL
Energiatasemete arv 3
Töörežiimid Pidev, vallaline
Jahutusfunktsioon jah
Omadused
Traadita sagedusala lilla

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles