Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Karastatud klaas 0,3 mm Baseus iPhone 12/12 Pro jaoks (2 tk)

  • 14.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 5 €
Kaubamärgid Baseus
Kauba ID: 1456954
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Baseus 0,3 mm karastatud klaas iPhone 12/12 Pro jaoks (2 tk.)

Hoolitse oma nutitelefoni ohutuse eest. Baseuse karastatud klaas on vaid 0,3 mm paksune ja väga vastupidav. See kaitseb ideaalselt teie telefoni ekraani. See sobib ideaalselt iPhone 12 ja 12 Pro jaoks, ei mõjuta kasutatavust ja on väga lihtne paigaldada.

Muljetavaldav vastupidavus

Baseuse karastatud klaas kaitseb teie iPhone'i ekraani usaldusväärselt. See tagab selle vastupidavuse löökidele ja kriimustustele. Te ei pea enam muretsema, kui teie telefon kukub maha või panite selle kogemata koos võtmetega taskusse! Oluline on see, et iga toode on selle kõrge kvaliteedi tagamiseks läbinud range testimise. Tehke oma panus tõestatud lahendustele ja veenduge, et teie nutitelefon on usaldusväärselt kaitstud!

Loodud teie iPhone'i jaoks

Lisatarvik on loodud spetsiaalselt iPhone 12 ja 12 Pro jaoks. Klaas sobib ideaalselt teie nutitelefoni ekraanile ning selle servad on ümarad ega paista silma. Lisaks kaitseb sisseehitatud kate mikrofoni ja kõlareid tolmu eest. Aksessuaar ei mõjuta kuidagi ka kuvatava pildi kvaliteeti ning raamita disain tagab laia vaatevälja.

Kasutusmugavus

Kaasas on lihtsalt kasutatav tööriist, mis aitab teil tarviku paigaldada. Ärge kartke, et see jääb viltu kinni või näete selle all õhumulle! Klaasil on ka spetsiaalne kate, mis kaitseb seda sõrmejälgede eest ja muudab puhastamise lihtsamaks. Aksessuaar kaitseb ka silmi – isegi pikaajalisel kasutamisel. Kui see on installitud, saate ka Face ID funktsiooni ilma probleemideta kasutada.

Kasti

  • Karastatud klaas x2
  • Ekraani puhastuspakett
  • Paigaldustööriist
Bränd Baseus
Mudel SGBL060702
Värv Must
Paksus 0,3 mm
Ühilduvus iPhone 12/12 pro
Omadused
Korpuse mudel

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles