Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Karastatud klaas 0,3 mm Baseus iPhone 12 / 12 Pro - 2020 jaoks (2 tk.)

  • 13.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 4.66 €
Kaubamärgid Baseus
Kauba ID: 1455570
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Karastatud klaas Baseus – ideaalne ekraanikaitse

iPhone'ile mõeldud Baseuse karastatud klaasil on täiuslik sobivus seadme ekraaniga ja viiekihiline disain, mis tagab usaldusväärse kaitse. Selle abiga kaitsete oma nutitelefoni ekraani igakülgselt kahjustuste eest.

Ideaalne sobivus – usaldusväärne kaitse

Uus Baseuse karastatud klaas sobib ideaalselt iPhone'i ekraanile. See ei lase tolmuosakestel sellele sadestuda ja pakub sellele igakülgset kaitset. Viiekihiline alumiiniumsilikaatklaas kaitseb ekraani kriimustuste, pragude ja muude kahjustuste eest. Selle abiga näeb teie iPhone alati välja nagu uus.

Alati selge ekraan

Oleofoobne ja hüdrofoobne kate muudab ekraani puhtana hoidmise lihtsaks. See muudab väsitavad ja raskesti eemaldatavad sõrmejäljed, plekid ja muu mustus lihtsalt halvaks mälestuseks. Baseuse karastatud klaas võimaldab teil nautida selget ekraani ning sellel kuvatav pilt rõõmustab teid oma heleduse ja sensatsioonilise kvaliteediga.

Täiendav kaitse teie silmadele

Baseus hoolitseb mitte ainult teie telefoni ekraani, vaid ka teie silmade eest. Pimestamisvastane kate ja sinise valguse filter kaitsevad teie nägemist väsimuse eest ja hoiavad ära selle halvenemise. Baseuse karastatud klaasi kasutades kaitsed oma nutitelefoni ekraani ja samal ajal tagad selle kasutamise mugavuse.

Lihtne peale kanda

Unustage karastatud klaasi täpse liimimise vaev. Kaasaegne ioonide adsorptsioonitehnoloogia lihtsustab seda ülesannet oluliselt ja takistab soovimatute õhumullide teket. Baseuse kilp sobib ideaalselt ekraaniga, ei kooru maha ja kaitseb ideaalselt telefoni ekraani kahjustuste eest.

Tootja Baseus
Mudel 0,3 mm paksune karastatud klaaskile
toote kood SGAPIF61P-LS02
Materjal Klaas
Suurus 6,1 tolli
Ühilduvus iPhone 12
iPhone 12 pro
Omadused
Korpuse mudel

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles