Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Karastatud klaas 0,3 mm Baseus iPadile 10,5" / 10,2"

  • 17.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 6 €
Kaubamärgid Baseus
Kauba ID: 1456926
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Baseus 0,3 mm karastatud klaas iPadile 10,5/10,2 tolli

Hankige oma iPadile õige kaitse. Baseuse karastatud klaas koosneb mitmest kihist, et kaitsta teie seadme ekraani kukkumise tõttu pragunemise eest. Lisaks ei mõjuta toode kuvatava pildi värvi ja kvaliteeti ning tagab ka kiire reageerimise puudutusele. Lisaks võimaldab see näotuvastuse abil ekraani avada.

Spetsiaalne iPad 10,5"/10,2"

Klaas on mõeldud spetsiaalselt iPad 10,5"/10,2" jaoks. See tagab, et see sobib ideaalselt ekraaniga ja katab selle maksimaalse kaitse tagamiseks täielikult. Lisaks jäetakse äärtesse kitsas ruum seadme korpuse jaoks.

Tõhus kaitse

Ärge kartke oma tahvelarvuti ekraani kahjustada. Baseuse karastatud klaas koosneb mitmest kihist veelgi suurema kaitse tagamiseks. Tänu sellele ei saa ekraan viga ka siis, kui tahvelarvuti kogemata käest välja libiseb.

Ei mõjuta pildikvaliteeti ega tahvelarvuti jõudlust

Baseuse karastatud klaas on väga läbipaistev, mistõttu pildikvaliteet jääb muutumatuks. Lisaks ei sega see tahvelarvuti tööd, pakkudes kiiret reageerimist ja täpset puudutust.

Ekraani avamine näotuvastusega

Baseuse toote eelised ei piirdu sellega. Klaas on disainitud nii, et see ei kata kaamerat. Nii saate hõlpsalt kasutada ekraani avamise võimalust näotuvastuse abil.

Bränd Baseus
Mudel SGBL021002
Paksus 0,3 mm
Ühilduvus iPad 10,5" / 10,2"

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles