Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Karastatud klaas 0,3 mm Baseus Crystal jaoks Tesla X/S 17''

  • 16.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 5.66 €
Kaubamärgid Baseus
Kauba ID: 1457715
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Baseus Crystal karastatud klaas Tesla X/S jaoks

Jäägu teie Tesla terveks. Baseus Crystal karastatud klaas on 0,3 mm paksune ja diagonaalselt 17 tolli, et kaitsta teie auto puuteekraani. Klaas loodi Tesla X/S-i silmas pidades, nii et see sobib ideaalselt. Ekraan on tundlik ja sõrmejäljekindel, pakkudes samas ka suurepärast 8K nähtavust, pimestamist ja väga kriimustuskindel.

Suur jõudlus

Baseus Crystal karastatud klaas koosneb viiest kihist, mis on väga tõhusad kriimustuste ja kahjustuste ärahoidmisel. Baseus Crystal on ülimalt vastupidav ja samas võimaldab tänu oma 0,3 mm paksusele säilitada puudutusele kohese reaktsiooni. Peegeldusvastase katte kasutamine muudab ekraani peegeldusvastaseks ja tagab suurepärase nähtavuse nii päikesepaistelisel päeval kui ka pimedal ööl.

Lihtne paigaldus

Baseus Crystal karastatud klaasi paigaldamine võtab paar sekundit ja on tühine. Kõik, mida pead tegema, on kasutada alkoholipõhist salvrätikut plekkide eemaldamiseks ja ekraani pinna rasvatustamiseks. Seejärel pühkige ekraan kuiva lapiga ja eemaldage tolm kleebise abil. Klaasi aitab liimida spetsiaalne tööriist, mis võimaldab teil selle ideaalselt ekraanile sobitada. Komplekt sisaldab kõiki vajalikke tarvikuid.

Tootja Baseus
Nimi Baseus Crystal karastatud klaas
Mudel SGBL062502
Paksus 0,3 mm
Suurus 17 tolli
Ühilduvus Tesla X/S
Omadused
Korpuse mudel

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles