Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Karabiiniga kaitsev magnetraam Puluz seadmele Insta360 GO 3

Karabiiniga kaitsev magnetraam Puluz seadmele Insta360 GO 3
Laos
  • 13.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 4.66 €
Kaubamärgid Puluz
Kauba ID: 1467530
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Puluz Insta360 GO 3 magnetiline kaitseraam karabiiniga

Kas kasutate Insta360 GO 3 suurepäraste fotode tegemiseks? Muutke oma kaamera igas olukorras turvaliseks. PULUZi magnetiline kaitseraam aitab teid selles. Valmistatud parimatest materjalidest, on see väga vastupidav ja kauakestev. Veelgi enam, saate selle kinnitada erinevatele magnetpindadele, luues suurepäraseid fotosid erinevate nurkade alt. Lisaks saad karabiiniga kinnitada oma kaamera näiteks koti või jope külge ja mitte kunagi kaotada seda! Vaata, mida PULUZ sulle pakub.

02Puluz/PU871B/1

Läbimõeldud disain

Magnetic Protective Frame on suurepärane spetsiaalselt Insta360 GO 3 kasutajatele loodud lahendus, mille peamiseks eeliseks on sisseehitatud magnet, mis võimaldab kinnitada kaamerat erinevatele metallpindadele, avades uusi hämmastavaid võimalusi fotode tegemiseks. Lisaks on raami allservas 1/4-tolline auk, mis võimaldab ühendada kaamera statiivi või selfie-pulgaga. See võimaldab Insta360 Go 3 kasutada mitmesugustes stsenaariumides, pakkudes sisu loomisel paindlikkust ja mitmekülgsust.

02Puluz/PU871B/2

Turvagarantii

PULUZ magnetraam on loodud teie kaamera täielikuks kaitsmiseks. Kvaliteetsest ABS-i ja PC segust valmistatud see pole mitte ainult vastupidav, vaid ka vastupidav. See on põrutuskindel lahendus, mis võimaldab teil keskenduda meeldejäävate kaadrite jäädvustamisele, teades, et teie varustus on täielikult kaitstud. Lisaks on komplektis karabiin, millega saad kaamera kinnitada seljakoti või jope külge. Sa ei pea enam muretsema selle kaotamise pärast!

02Puluz/PU871B/3

Kaasas

  • magnetiline kaitseraam
  • karabiin
Direktor PULLZ
Mudel PU873B
Ühilduvus Insta360 GO 3
Materjal ABS+PC

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles