Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Kapselkohvimasin 4in1 1450W HiBREW H3A

Kapselkohvimasin 4in1 1450W HiBREW H3A
Pole laos
  • 129.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 43.33 €
Kaubamärgid HiBREW
Kauba ID: 1458327
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Kapselkohvimasin HiBREW H3A 4-in-1

Kas soovite kodus aromaatset kohvi nautida? Valige HiBREW H3A 4-in-1 kapselkohvimasin, et kiiresti ja mugavalt oma lemmikjooki valmistada. Masin ühildub Nespresso ja Dolce Gusto kapslitega ning võib valmistada ka jahvatatud kohvi ja kasutada ESE kaunasid. Seade kasutab 19 baari rõhku, et pakkuda sügavat kohvimaitset, samas kui 1450 W võimsus tagab tõhusa töö. Veepaagi maht on 1 liiter, pluss masin võimaldab reguleerida kohvi suurust.

Kohvi mitmel viisil

HiBREW H3A võimaldab valmistada kohvi mitmel viisil, muutes selle suurepäraseks võimaluseks kogu perele ja inimestele, kes ei armasta monotoonsust. Seade ühildub Nespresso ja Dolce Gusto kapslitega, lisaks võimaldab see valmistada jahvatatud kohvi. See ei ole võimaluste lõpp! H3A võimaldab teil ka ESE kaunade abil kohvi valmistada. Oluline on märkida, et saate kohandada ka kohvi suurust ja valida kas 70 ml või 110 ml mahutavusega.

Ideaalne lõhn

Kapselkohvimasin HiBREW H3A on 19-baarise rõhu ja 1450 W võimsusega, mis võimaldab eraldada maksimaalselt aroomi ja nautida kohvi sügavat intensiivset maitset. Seade soojeneb kiiresti ja hoiab stabiilset temperatuuri, plussiks on ka töö lihtsus - lihtsalt täitke mahuti veega, pange soovitud kapsel või kohv ja vajutage vastavat nuppu.

Hästi kujundatud

Kohvimasin on valmistatud vastupidavatest materjalidest, seega on see kriimustuskindel ja kestab teid kaua. Sellel on praktiline tilkumisalus, mida saab kergesti eemaldada ja pesta ning veepaak on valmistatud turvalisest BPA-vabast materjalist. See pole veel kõik: ühe nupuvajutusega saate muuta režiimi ja valmistada jääkohvi, mis värskendab teid kuumal suvepäeval.

Sisaldab:

  • Kohvimasin
  • Adapter jahvatatud kohvi jaoks
  • Adapter Dolce Gusto kapslitele.
  • Adapter Nespresso kapslite jaoks.
  • Adapter ESE kottide jaoks
Tootja HiBREW
Mudel H3A
Surve 19 baari
Nimipinge 220–240 VAC, 50 Hz
Hinnatud jõud 1450 W
Kaal 2,6 kg
Mõõtmed 110 x 270 x 250 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles