Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Kaitsev magnetraam Puluz Insta360 GO 3 jaoks

Kaitsev magnetraam Puluz Insta360 GO 3 jaoks
Laos
  • 13.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 4.66 €
Kaubamärgid Puluz
Kauba ID: 1467529
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Magnetiline turvaraam Puluz Insta360 GO 3

Kas kasutate Insta360 GO 3 suurepäraste fotode tegemiseks? Muutke oma kaamera igas olukorras turvaliseks. PULUZi magnetiline kaitseraam aitab teid selles. Valmistatud parimatest materjalidest, on see väga vastupidav ja kauakestev. Veelgi enam, saate selle kinnitada erinevatele magnetpindadele, luues suurepäraseid fotosid erinevate nurkade alt. Vaata, mida PULUZ sulle pakub!

02Puluz/PU873B/1

Läbimõeldud disain

Magnetic Protective Frame on ideaalne lahendus, mis on loodud spetsiaalselt Insta360 GO 3 kasutajatele, mille peamiseks eeliseks on sisseehitatud magnet, mis võimaldab kinnitada kaamerat erinevatele metallpindadele, avades uusi ja põnevaid võimalusi pildistamiseks. Lisaks on raami allservas 1/4-tolline auk, mis võimaldab ühendada kaamera statiivi või selfie-pulgaga. See võimaldab Insta360 Go 3 kasutada mitmesugustes stsenaariumides, pakkudes sisu loomisel paindlikkust ja mitmekülgsust.

02Puluz/PU873B/3

Turvagarantii

PULUZ magnetraam on loodud teie kaamera täielikuks kaitsmiseks. Kvaliteetsest ABS-i ja PC segust valmistatud see pole mitte ainult vastupidav, vaid ka vastupidav. See on põrutuskindel lahendus, mis võimaldab teil keskenduda meeldejäävate kaadrite jäädvustamisele, teades, et teie varustus on täielikult kaitstud.

02Puluz/PU873B/4
Direktor PULLZ
Mudel PU873B
Ühilduvus Insta360 GO 3
Materjal ABS+PC

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles