Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Kaitseümbris Puluz Insta360 GO 3 jaoks

Kaitseümbris Puluz Insta360 GO 3 jaoks
Laos
  • 14.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 5 €
Kaubamärgid Puluz
Kauba ID: 1467528
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Kaitseümbris Puluz Insta360 GO 3

Kas soovite Insta360 GO 3 kaameraga turvaliselt jäädvustada hämmastavaid hetki? PULUZ-i korpusega on see võimalik! Valmistatud suurepärase kvaliteediga materjalidest, tagab teie seadmete ohutuse. Te ei pea enam muretsema juhuslike kukkumiste või põrutuste pärast. PULUZiga on teie kaamera täielikult kaitstud ja saate nautida hämmastavaid võtteid!

02Puluz/PU872B/2

Läbimõeldud disain

Insta360 GO 3 kaameraümbrise nutikas disain tagab suurepärase kaitse. Kvaliteetsest plastikust valmistatud see sobib ideaalselt teie seadme kujuga. Lihtne kokku- ja lahtivõtmine ning väike kaal muudavad selle korpuse kasutamise ülimugavaks. Veelgi enam, tänu liigutatavale alusele ja kruvile saab selle ühendada näiteks selfie-pulgaga. See võimaldab teil luua hämmastavaid kaadreid erinevates stsenaariumides!

02Puluz/PU872B/4

Turvagarantii

PULUZi kaameraümbrise eristab selle erakordne vastupidavus ja kõrgeima kvaliteediga viimistlus. Toode on kulumiskindel, mis tähendab, et see teenib teid pikka aega, olenemata töötingimustest. Samuti on see põrutus- ja löögikindel. Nüüd saate enesekindlalt luua igas keskkonnas, olles kindel, et teie kaamera on täielikult kaitstud.

02Puluz/PU872B/3

Kaasas

  • raami
  • mobiilne baas
  • lühike kruvi
Direktor PULOOZ
Mudel PU872B
Ühilduvus Insta360 GO 3

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles