Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Kaitseümbris PGYTECH suurus S (labürint)

Kaitseümbris PGYTECH suurus S (labürint)
Laos
  • 20.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 7 €
Kaubamärgid PGYTECH
Kauba ID: 1806512
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

PGYTECHi kaitsekott, suurus S (labürint)

PGYTECHi kaitsekott on ideaalne lahendus neile, kes hindavad oma tarvikute ohutust ja funktsionaalsust. Valmistatud uuenduslikust polümeermaterjalist, mis tagab vastupidavuse ja töökindluse. Mosaiikmustri ja RoHS-sertifikaadiga mudel P-CB-143 pakub mitmekülgseid rakendusi alates fotoseadmete kaitsmisest kuni igapäevaste vidinateni. Selle kerge disain (61 g) ja kompaktsed mõõtmed (350 x 350 mm) muudavad selle ideaalseks kaaslaseks igapäevaseks kasutamiseks.

Vastupidav polümeermaterjal

PGYTECH koti peamiseks eeliseks on selle kvaliteetne polümeermaterjalist konstruktsioon. Tänu sellele on see kulumiskindel ja säilitab oma esialgse välimuse pikka aega. See nanotehnoloogia abil töödeldud materjal tagab ka tugeva nakkuvuse, tagades koti omaduste säilimise ka pärast mitmekordset pesu. Ripstop materjal, millest kott on valmistatud, pakub tõhusat kaitset kriimustuste ja löökide eest.

Universaalne rakendus

PGYTECHi kott mahutab hõlpsasti mitmesuguseid esemeid, alates kaameratest ja objektiividest kuni väikeste statiivideni, filtrite ja isegi iPadideni. Selle mitmekülgsus muudab selle ideaalseks lahenduseks nii fotograafiaprofessionaalidele ja -entusiastidele kui ka inimestele, kes otsivad praktilist tarvikut igapäevaseks esemete hoiustamiseks.

Lihtne hooldus

Kuigi kott ei ole veekindel, on seda lihtne hooldada ja see ei vaja erilist hoolt. Soovitatav on käsipesu temperatuuril mitte üle 40°C, kasutades pehmet pesuvahendit. Looduslik kuivatamine tagab koti kaitsvate omaduste ja esteetilise välimuse säilimise.

Komplekti sisu

Kaitsekott x 1

Reklaamvoldik x 1

Kleebis x 1

Bränd PGYTECH
Mudel P-CB-143
Muster Mosaiik
Sertifitseerimine RoHS
Materjal Polüester
Mõõtmed 350 x 350 mm
Kaal 61 g

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles