Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Kaitseümbris PGYTECH suurus M (lill)

Kaitseümbris PGYTECH suurus M (lill)
Laos
  • 22.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 7.66 €
Kaubamärgid PGYTECH
Kauba ID: 1806516
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

PGYTECHi kaitsekott, suurus M (lillemuster)

PGYTECHi kaitsekott on ideaalne lahendus neile, kes hindavad oma tarvikute ohutust ja funktsionaalsust. Valmistatud uuenduslikust polümeermaterjalist, mis tagab vastupidavuse ja töökindluse. Lillemustri ja RoHS-sertifikaadiga mudel P-CB-147 pakub mitmekülgseid rakendusi alates fotoseadmete kaitsmisest kuni igapäevaste vidinateni. Selle kerge konstruktsioon (100 g) ja kompaktsed mõõtmed (450 x 450 mm) muudavad selle ideaalseks kaaslaseks iga päev.

Vastupidav polümeermaterjal

PGYTECH koti peamiseks eeliseks on selle kvaliteetne polümeermaterjalist konstruktsioon. See muudab selle kulumiskindlaks ja säilitab oma esialgse välimuse pikka aega. See nanotehnoloogia abil töödeldud materjal tagab ka suure sidumistugevuse, tagades koti omaduste säilimise ka pärast mitmekordset pesu.

Universaalne rakendus

PGYTECHi kott mahutab hõlpsasti mitmesuguseid esemeid, alates kaameratest ja objektiividest kuni väikeste statiivideni, filtrite ja isegi iPadideni. Selle mitmekülgsus muudab selle ideaalseks lahenduseks nii professionaalidele kui ka fotograafiahuvilistele, aga ka neile, kes otsivad praktilist tarvikut igapäevaste esemete hoidmiseks.

Paki sisu

Kaitsekott x 1

Reklaamvoldik x 1

Kleebis x 1

PGYTECH Suurus
M Mudel
P-CB-147 Muster
Lilleline Sertifitseerimine
RoHS Materjal
Polüester Mõõtmed
450 x 450 mm Kaal
100g

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles