Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Kaitseümbris PGYTECH, suurus M (doodle)

Kaitseümbris PGYTECH, suurus M (doodle)
Laos
  • 22.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 7.66 €
Kaubamärgid PGYTECH
Kauba ID: 1806515
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

PGYTECHi kaitsekott, suurus M (doodle muster)

PGYTECHi kaitsekott on ideaalne lahendus neile, kes hindavad oma tarvikute ohutust ja funktsionaalsust. Valmistatud uuenduslikust polümeermaterjalist, mis tagab vastupidavuse ja töökindluse. Doodle-mustri ja RoHS-i sertifikaadiga mudel P-CB-144 pakub mitmekülgseid rakendusi alates fotoseadmete kaitsmisest kuni igapäevaste vidinateni. Selle kerge disain (100 g) ja kompaktsed mõõtmed (450 x 450 mm) muudavad selle ideaalseks kaaslaseks igapäevaseks kasutamiseks.

Vastupidav polümeermaterjal

PGYTECH koti peamiseks eeliseks on selle kvaliteetne polümeermaterjalist konstruktsioon. See muudab selle kulumiskindlaks ja säilitab oma esialgse välimuse pikka aega. Nanotehnoloogia abil töödeldud materjal tagab ka tugeva nakkuvuse, tagades koti kaitsvate omaduste säilimise ka pärast mitmekordset pesu.

Lihtne hooldada

Kuigi kott ei ole veekindel, on selle hooldamine lihtne ega vaja erilist hoolt. Soovitatav on käsipesu temperatuuril mitte üle 40°C, kasutades pehmet pesuvahendit. Looduslik kuivatamine tagab koti kaitsvate omaduste ja esteetilise välimuse säilimise.

Paki sisu

Kaitsekott x 1

Reklaamvoldik x 1

Kleebis x 1

Bränd PGYTECH
Suurus M
Mudel P-CB-146
Muster Doodle
Sertifitseerimine RoHS
Materjal Polüester
Mõõtmed 450 x 450 mm
Kaal 100g

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles