Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Ipad Pro 9.7 Baseus Minimalist kaitseümbris (sinine)

  • 23.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 8 €
Kaubamärgid Baseus
Kauba ID: 1461519
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Kaitseümbris iPad Pro 9,7" Baseus Minimalist (sinine)

Kas soovite oma iPadi tõhusalt kaitsta? Tänu magnetkorpusele on see võimalik! See kaitseb teie seadmeid kahjustuste, kriimustuste ja mustuse eest. Lisaks saate seda edukalt kasutada alusena joonistamise või filmide vaatamise ajal. Veelgi enam, Wake-Sleep Case aitab teil iPadi akut säästa.

-Baseus/ARJS040417/2

Mugav

Baseus Magnetic Case kujundati mugavust silmas pidades, seega on sellega kaasas hoidik pliiatsite jaoks (Baseus Stylus Pen ja Apple Pencil I/II). Tänasest ei kaota te neid enam kunagi! Lisaks saate seda mugavalt kasutada ja asetada vertikaalselt või horisontaalselt Pealegi saab iPadi horisontaalasendis paigaldada kahele kõrgusele: üks mugav joonistamiseks ja teine videote vaatamiseks.

-Baseus/ARJS040417/7

Läbimõeldud disain

Korpuse disain võimaldab teil selle kaheks osaks jagada, mis muudab selle kasutamise veelgi mugavamaks. Lisaks saate äratus-unerežiimi funktsiooni abil oma seadmetes energiat säästa. Samuti ei pea te muretsema selle transportimise pärast, kuna ümbris on väga õhuke ja kerge, seega ei mõjuta see teie seadme kaalu.

-Baseus/ARJS040417/3

Täielik kaitse

Magnetümbris pakub teie iPadile täielikku kaitset. Selle tagaosa on tugevdatud, muutes selle jäigemaks ja vastupidavamaks löökide ja painde suhtes. Lisaks on iga nelja nurka veelgi tugevdatud, et pakkuda veelgi paremat kaitset.

-Baseus/ARJS040417/4

Täiustatud materjal

Baseuse korpus loodi ülima hoolega. See on valmistatud kvaliteetsest polüuretaanist, mis muudab selle vastupidavaks, kuid samas meeldivaks puudutamiseks. Lisaks on korpus kulumis- ja plekkide suhtes vastupidav, mis muudab selle puhastamise lihtsaks.

-Baseus/ARJS040417/8
Tootja Baseus
Mudel ARJS040417
Materjal PU+TPU+PC
Ühilduvus iPad Pro 9,7 tolli
Värv Sinine
Omadused
Korpuse mudel
Värv sinine

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles