Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Kahepealine korpuse trimmer ANLAN 05-ATMQ31-02A

Kahepealine korpuse trimmer ANLAN 05-ATMQ31-02A
Laos
  • 28.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 9.66 €
Kaubamärgid Anlan
Kauba ID: 1806445
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Kahepealine juukselõikur

Avastage ANLANi juuksefreesi mudeli 05-ATMQ31-02A mitmekülgsust ja elegantsi. See kahepealine trimmer ühendab iidsetest sammastest inspireeritud ajatu disaini kaasaegse tehnoloogiaga, pakkudes võrratut täpsust ja kasutajamugavust. Ideaalne kogu keha juuste hooldamiseks, see on varustatud pöörleva peaga ülilühikeste juuste jaoks ja spetsiaalse trimmeriga keskmise pikkusega juuste jaoks. Valge trimmer pole mitte ainult praktiline tööriist, vaid ka elegantne lisand teie vannitoale.

Minimalistlik disain

ANLANi trimmer paistab silma elegantse minimalistliku disainiga, mis avaldab austust iidsete sammaste klassikalisele esteetikale. Selle valge värv ja rafineeritud jooned mitte ainult ei sulandu iga interjööriga, vaid tagavad ka seadme kindla haarde.

Kahepealine mitmekülgsus

Selle trimmeri ainulaadne omadus on selle kaks pead, mis võimaldavad täpselt lõigata juukseid kogu kehal. See trimmer on uskumatult mitmekülgne ja sobib suurepäraselt nii habeme kui ka pea või keha juuste hooldamiseks. Kahepealine disain ei paku mitte ainult mugavust, vaid säästab ka aega ja ruumi, välistades vajaduse mitme seadme järele.

Pöörlev pea lühikestele juustele

ANLAN-i trimmeril on uuenduslik pöörlev pea, mis sobib ideaalselt alla 0,3 mm pikkuste juustega tegelemiseks. See funktsioon tagab uskumatult täpse trimmimise, võimaldades saavutada täiesti sileda naha ilma ärrituseta. See on suurepärane lahendus neile, kes hindavad täpsust ja sujuvat raseerimiskogemust.

Spetsiaalne trimmer keskmise pikkusega juustele

Trimmeri teine pea on spetsiaalselt ette nähtud 0,3–0,6 mm pikkuste karvade käsitlemiseks. See on ideaalne lahendus neile, kes eelistavad veidi pikemat, kuid sama esteetilist ja hoolitsetud välimust. See trimmer võimaldab täpselt vormida ja kujundada, säilitades samal ajal maksimaalse nahakaitse.

Bränd ANLAN
Mudel 05-ATMQ31-02A
Värv Valge
Kaal 105 g

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles