Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Kahe mikrofoniga ENC True Joyroom JR-TL11 juhtmeta kõrvaklapid (valged)

Kahe mikrofoniga ENC True Joyroom JR-TL11 juhtmeta kõrvaklapid (valged)
Laos
  • 19.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 6.66 €
Kaubamärgid Joyroom
Kauba ID: 1460609
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

True Joyroom JR-TL11 juhtmevabad kõrvaklapid kahe ENC-mikrofoniga (valge)

TWS Joyroom JR-TL11 kõrvaklapid pakuvad ülimat helikvaliteeti olenemata sellest, kas kuulate muusikat või räägite telefoniga. Need on varustatud kvaliteetsete 13 mm kõlaritega, millest igaühel on ka 2 sisseehitatud mikrofoni. Nende tööaeg ulatub ühe laadimisega 6 tunnini ja Bluetooth 5.3 tagab usaldusväärse edastuse. Kõrvaklapid on ka väga kerged ja mugavad.

Joyroom/JR-TL11-White/2

Kuni 4 sisseehitatud mikrofoni

Kas olete kunagi rääkinud telefoniga mürarikkas kohas, näiteks rongijaamas, bussis või supermarketis? Joyroomiga muutub see palju lihtsamaks ja nauditavamaks! Kõrvaklapid JR-TL11 on varustatud 4 mikrofoniga, mis mitte ainult ei jäädvusta täiuslikult teie häält, vaid vähendavad ka tarbetut taustmüra. Tänu sellele ei pea sa muretsema, et teine inimene sind ei kuule!

Joyroom/JR-TL11-White/7

Tunnike muusika taasesitust

Kuulake muusikat vabalt tööl, kodus või liikvel olles – ärge muretsege, et teie kõrvaklapid saavad liiga kiiresti tühjaks! Joyroom JR-TL11 suudab mängida teie lemmiklugusid kuni 6 tundi (70% helitugevusega). Lisaks võimaldab kaasasolev ümbris pikendada seda aega ligikaudu 21 tunnini. Ooterežiimis töötavad kõrvaklapid umbes 48 tundi (kui need on ühendatud).

Joyroom/JR-TL11-White/6

Bluetooth 5.3

Joyroom JR-TL11 kasutab täiustatud Bluetooth 5.3 ühendust parema helikvaliteeti, suurema mürakindluse ja stabiilsema edastuse tagamiseks. Unustage viivitused ja signaaliprobleemid! Võite kasutada ka ainult ühte kõrvaklappi või mõlemat korraga – seadmed lülituvad sujuvalt.

Joyroom/JR-TL11-White/5

Kõrge helikvaliteet

Tunnetage, kui hästi võivad teie lemmiklaulud kõlada. Kõrvaklappidel on dünaamilised 13 mm draiverid kergete, kuid suurte membraanidega, mis tagavad fantastilise helikvaliteedi. Selgete, kõrvameeldivate kõrgete helide, rikkalike detailide ning sügava ja võimsa bassi abil avastate uuesti muusika võlu!

Joyroom/JR-TL11-White/4

Kerge nagu sulg

Kuulake muusikat nii palju kui soovite ja ärge kartke ebamugavust. Kõrvaklapid JR-TL11 on ergonoomiliselt kujundatud nii, et need sobiksid teie kõrvade kujuga, põhjustamata ebamugavat survet või väljakukkumist. Need on ka väga kerged, igaüks kaalub vaid umbes 3,2 g.

Joyroom/JR-TL11-White/3

Puutetundlik juhtimine

Nautige lihtsat juurdepääsu oma kõrvaklappide kõige olulisematele funktsioonidele. Joyroom JR-TL11-l on sisseehitatud lihtsalt kasutatavad puuteplaadid, mis võimaldavad teil näiteks telefonikõnele vastata, taasesitust peatada või jätkata, sissetulevast kõnest keelduda ja Siri aktiveerida. Enam ei pea iga kord oma nutitelefoni välja võtma!

Joyroom/JR-TL11-White/1

Bränd Joyroom
Mudel JR-TL11
Värv Valge
Bluetooth 5.3
Helikoodekid AAS/SBK
Juht 13 mm
Kõrvaklappide aku mahutavus 35 mAh
Korpuse aku mahutavus 240 mAh
Muusika mängimise aeg u. 6 tundi (70% mahust)
Vestluse ajal u. 4 tundi (70% mahust)
Ooteaeg (ühenduse korral) u. 48 tundi
Laadimisport USB-C
Sissepääs 5 VDC / 1 A
Materjal ABS
Kõrvaklappide kaal u. 3,2 g
Omadused
Korpuse mudel
Värv must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles