Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Kahe kontrolleri/mängupuldi dokkimisjaam PS4 iPega PG-9180 jaoks (must)

  • 17.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 6 €
Kaubamärgid iPega
Kauba ID: 1456768
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Topeltlaadija PlayStation 4 tahvelarvutitele iPEGA PG-9180

Laadige korraga kuni kahte PlayStation 4 tahvelarvutit ja säästke aega. Laadijat iPEGA PG-9180 on väga lihtne ja mugav kasutada ning see tagab ka turvalise kasutamise. See on varustatud spetsiaalsete indikaatoritega, mis annavad teile teavet laadimisoleku kohta. Seade näeb siiski väga hea välja.

Laeb korraga 2 tabletti

Öelge hüvasti sellega, et peate iga PS4 padja eraldi laadima. iPEGA kaubamärgiga laadija saab laadida korraga kahte seadet. See praktiline lahendus on kasulik ka siis, kui mängid sageli konsoolil koos teise inimesega – nii ei pea keegi teine tahvelarvuti laadimiseks järjekorras ootama.

Laadimise indikaator

Ärge imestage, kui teie padjad on juba laetud. Laadijal PG-9180 on 2 sisseehitatud kergesti loetavat indikaatorit, mis annavad teile kõige olulisema teabe. Laadimise ajal põlevad punaselt. Kui tahvelarvuti on juba laetud, muutub indikaatori värv roheliseks.

Kasutusohutus

Ärge muretsege laadija või selle toiteallikate ohutuse pärast. Seade on varustatud lühise- ja ülevoolukaitsega, mistõttu ei pea muretsema juhuslike kahjustuste pärast. Toode võimaldab mugavalt ja turvaliselt laadida peaaegu igas olukorras.

Lihtsad juhtnupud

Laadijat on uskumatult lihtne kasutada. Kõik, mida pead tegema, on ühendada see toiteallikaga ja seejärel asetada padjad sellesse. Kasutatav lahendus aitab teil ka organiseeritud olla – pole enam sassis kaableid ega vajadust ühendada iga kontroller eraldi pistikupessa.

Kaasas

  • Laadija
  • Micro USB kaabel
  • Kasutusjuhend
Direktor iPega
Mudel PG-9180
Värv Must
Tööpinge 5V DC
Sisendpinge 4,8-5,5 V alalisvoolu
Laadimisvool <800 mA
Sisendvool 2A
Töötemperatuur 0°С-40°С
Kaal 105 g
Mõõtmed 190 x 64 x 64 mm
Ühilduvus Sony DualShock 4 V2
Teine laadimise indikaatorid
Omadused
Haptika EI
Telefoni kinnitus EI
Ühendus Ühendatud
Ühenduse tüüp Mikro-USB
Ühilduvus PS4
Värv must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles