Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Kabel USB Joyroom S-1T3015A5 3w1 USB-C / Lightning / Micro USB 3.5A 1.2m (Czarny)

Kabel USB Joyroom S-1T3015A5 3w1 USB-C / Lightning / Micro USB 3.5A 1.2m (Czarny)
Laos
  • 15.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 5.33 €
Kaubamärgid Joyroom
Kauba ID: 1458622
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

USB-kaabel Joyroom S-1T3015A5 3-in-1 USB-C / Lightning / Micro USB 3,5A 1,2 m

Saate üheaegselt kiiresti laadida kuni 3 seadet. Joyroom S-1T3015A5 USB-kaabel on varustatud 3 pistikuga – USB-C, Lightning ja micro USB. See võimaldab üheaegselt laadida näiteks iPhone'i, Samsungi telefoni ja juhtmevaba lampi. See annab kuni 3,5A koguvoolu ning on ka äärmiselt vastupidav ja ohutu kasutada.

Saab ühendada 3 seadet korraga

Laadige kõiki vajalikke seadmeid korraga või jagage kaablit oma lähedastega, et ka nemad saaksid laadimiseks ühendada oma nutitelefonid. S-1T3015A pakub kuni 3 pistikut – USB-C, mikro-USB ja Lightning. Seega saate korraga laadida kuni 3 seadet - näiteks iPhone'i, Xiaomi nutitelefoni ja lauaventilaatorit. Kaabel võimaldab teil ka faile edastada kiirusega kuni 480 Mbps (ainult Lightning pistik).

Tõhusus ja ohutus

Et tagada teie seadmete mitte ainult kiire, vaid ka ohutu laadimine, on iga kaabli pistik varustatud nutika kiibiga, mis vastutab temperatuuri optimaalsel tasemel hoidmise ja teie seadme kahjustuste eest kaitsmise eest. See tagab ka selle, et te ei pea muretsema kaabli ülekuumenemise pärast.

Kiire laadimine

Tunnetage, kui vähe aega kulub teie seadmete täielikuks laadimiseks. Joyroom S-1T3015A5 kaabel võimaldab üheaegselt kiiresti laadida nutitelefone, tahvelarvuteid või akusid. See annab koguvoolu kuni 3,5 A. Seevastu ühe kaabli kasutamisel ulatub vool 2,4A-ni.

Muljetavaldav vastupidavus

Kaabel on varustatud nailonpunutisega, mis muudab selle äärmiselt painduvaks, vastupidavaks ning kahjustus- ja kulumiskindlaks. Samuti ei karda ta paindumist – tema tundlikumad kohad said lisakaitset. Veelgi enam, vaskkaabel tagab suurema stabiilsuse ja laadimiskiiruse, samas kui kullatud pistikud on erakordselt vastupidavad ja vähese oksüdatsiooniga.

Bränd Joyroom
Nimi Tähtedevaheline seeria 3-in-1 andmekaabel
Mudel S-1T3015A5
Värv Must
Tüüp USB-USB-C + Lightning + Micro USB
Praegune 3,5A max.
Edastamise kiirus Kuni 480 Mbps (ainult Lightning pistik)
Materjal PVC+nailon palmik
Pikkus 1,2 m
Omadused
Kiirlaadimise standard Mitte ühtegi
Laadimisvõimsus (W) 15
Pikkus 1,2 m
Ühenduse tüüp USB-A - USB-C / Lightning / MicroUSB
Värv must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles