Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Kabel USB Dudao L8H 3w1 USB-C / Lightning / Micro 2.4A, 1.1m (czerwony)

Kabel USB Dudao L8H 3w1 USB-C / Lightning / Micro 2.4A, 1.1m (czerwony)
Laos
  • 11.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 4 €
Kaubamärgid Dudao
Kauba ID: 1462162
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Kaabel Dudao L8H 3in1 USB-C/Lightning/Micro 2.4A USB, 1,1m (punane)

Kas kasutate iga päev rohkem kui ühte seadet, näiteks tahvelarvutit ja kahte nutitelefoni? Te ei pea enam lisakaableid endaga kaasas kandma! Dudao L8H on universaalne kolm-ühes kaabel, millel on 3 erinevat pistikut – USB-C, Lightning ja micro USB. Nii et saate sellega korraga ühendada 3 seadet! Toode annab laadimisvoolu kuni 2,4 A ja sellel on ülestõmmatav, kuid vastupidav disain.

Dudao/L8H-punane/1

Laadige korraga 3 seadet

Nüüd saad mugavalt laadida kuni 3 seadet korraga. Dudao L8H 3-in-1 kaabel on varustatud 3 pistikuga – USB-C, Lightning ja micro USB. See võimaldab teil ühendada oma iPhone'i, Android-telefoni ja vana tahvelarvuti, et laadida samaaegselt. Toode on laialdaselt ühilduv - see töötab ideaalselt teie seadmetega!

Dudao/L8H-punane/2

Sissetõmmatav disain

L8H kaabel on äärmiselt kerge ja mugav. See paistab silma ka nutika ülestõstetava disaini poolest: seda saab hõlpsasti pikendada kuni 110 cm. Kui te seda enam ei vaja, rullige see lihtsalt kokku, et see võtaks vähem ruumi. See muudab selle hoiustamise ja transportimise lihtsaks – saate selle lihtsalt oma rahakotti pista ja tööle või ülikooli kaasa võtta!

Dudao/L8H-punane/3

Muljetavaldav vastupidavus

Kas otsite kaablit, mis teeniks teid laitmatult ja kaua? L8H on ideaalne valik! Kasutatakse kvaliteetseid materjale, et muuta see vastupidavaks ja vastupidavaks kulumisele, paindumisele ja kahjustustele. Veelgi enam, kaabli kerimise ja lahtikerimise eest vastutav mehhanism tagab sujuva ja usaldusväärse töö.

Dudao/L8H-punane/4

Laadige oma seadmeid kiiresti

Ärge raisake aega oodates, kuni teie seadmed laadivad. L8H kaabel toetab laadimiskiirust kuni 2,4 A, mis tähendab, et see võib teie valitud seadmele koheselt voolu taastada. Kas peate varsti kodust lahkuma ja kas olete mures, et teie nutitelefoni aku lakkab teid teenindamast? Lihtsalt ühendage see vooluvõrku ja vaadake, kui kiiresti see uuesti tööle hakkab!

Dudao/L8H-punane/5
Tootja Dudao
Mudel L8X
Värv Punane
Tüüp USB-USB-C/Lightning/mikro-USB
USB standard USB 2.0
Laadimise intensiivsus 2,4A max.
Materjal ABS+TPE
Pikkus 110 cm max.
Omadused
Kiirlaadimise standard Mitte ühtegi
Laadimisvõimsus (W) 12
Pikkus 1,1 m
Ühenduse tüüp USB-A - USB-C / Lightning / MicroUSB
Värv punane

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles