Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Kabel USB-C kuni USB-C Joyroom S-CC100A12 100W 1,2m (niebieski)

Kabel USB-C kuni USB-C Joyroom S-CC100A12 100W 1,2m (niebieski)
Laos
  • 12.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 4.33 €
Kaubamärgid Joyroom
Kauba ID: 1458625
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Joyroomi USB-C–USB-C kaabel S-CC100A12 100 W, 1,2 m

Laadige oma seadmeid veelgi kiiremini. Joyroomi USB-C–USB-C kaabel on kuni 100 W võimsusega, mistõttu on see ideaalne nutitelefonide, tahvelarvutite ja isegi sülearvutite laadimiseks. Samuti pakub see failiedastuskiirust kuni 480 Mbps. Samas on see ülimalt vastupidav ja kahjustustele vastupidav. Samuti leiate kaabli mugavaks hoiustamiseks ja transportimiseks praktilise Velcro kinnituse.

Kiire laadimine – kiire andmeedastus

Nüüd saate oma valitud seadmeid lühikese ajaga laadida. Kaabel annab võimsust kuni 100 W, mis võimaldab kiiresti taastada energiat sellistes seadmetes nagu nutitelefonid ja tahvelarvutid. See sobib isegi sülearvutitele! Selle abiga saate ka faile tõhusalt edastada. Kuni 480 Mbps edastuskiirusega ei pea te liiga kaua ootama, kuni kõik vajalikud fotod või videod sihtkohta jõuavad.

Hoolikalt läbimõeldud disain

Tänu täiustatud disainile on kaabel äärmiselt vastupidav. See on vastupidav paindumisele, kulumisele ja tugevdatud kaabel tagab stabiilsema ja kiirema laadimise. Toote tugevust suurendab kvaliteetne nailonpunutis. Kaablil on ka kullatud pistikud, millel on erakordselt pikk eluiga, ning nutikas kiip, mis kaitseb seda ülekuumenemise eest.

Lai ühilduvus

Kaabel ühildub enamiku USB-C-portidega varustatud seadmetega. Sellega saab hõlpsasti laadida näiteks MacBooke, Delli ja Lenovo sülearvuteid, Xiaomi või Samsungi nutitelefone, iPade ja Nintendo Switchi konsoole. Saate seda kasutada ka kõvaketta korpuse ühendamiseks. Kaablisse on sisse ehitatud ka E-Markeri kiip, tänu millele tuvastab nutikalt ühendatud seadmed ja reguleerib selle tööd vastavalt oma nõuetele.

Bränd Joyroom
Mudel S-CC100A12
Värv Sinine
Tüüp USB-C kuni USB-C
Võimsus 100W max.
Edastamise kiirus Kuni 480 Mbit/s
Materjal PVC+nailon palmik
Pikkus 1,2 m
Omadused
Kiirlaadimise standard Toitevarustus
Laadimisvõimsus (W) 100
Pikkus 1,2 m
Ühenduse tüüp USB-C – välk
Värv sinine

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles