Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Kabel USB-C do Lightning Baseus Dynamic Series, 20W, 2m (niebieski)

  • 15.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 5.33 €
Kaubamärgid Baseus
Kauba ID: 1456479
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Baseuse dünaamiline C-tüüpi USB-kaabel (CALD000103) SININE VÄRV

Kaabel ühildub Apple'i seadmetega. Laeb telefone kiiresti 20 W võimsusega. Mõeldud Lightning-pistikuga seadmetele ja toetab Power Delivery protokolli. Arukas voolu ja pinge reguleerimine olenevalt laadimistüübist tagab ohutuse. Integraallülitus ja püsiv ühendustemperatuur muudavad seadme töökindlaks.

Aku kiire laadimine

Kaabel laeb 20 W ja toetab Power Delivery protokolli. See võib laadida teie iPhone'i akut kuni 50% vaid 30 minutiga. See säästab aega, mille saab kulutada meeldivamatele asjadele.

Usaldusväärne ja kahjustustekindel

Kaabel on valmistatud kvaliteetsetest materjalidest, nagu ABS-elemendid, mis on vastupidavad oksüdeerumisele ja pleekimisele. Kummist elemendid kaitsevad telefoni porte ja metallotsi. Punutud nailonkest kaitseb kaablit väljastpoolt, hoides ära deformatsiooni ja purunemise, mis võib tekkida painde tõttu. Komplekt sisaldab takjapaela, et kinnitada kaabel pärast selle voltimist. Ühildub Apple'i seadmetega alates 12 kuni 6S seeriast. Toode vastab 18W ja 20W protokollile.

Samaaegne laadimine ja andmeedastus

Kui teil on see kaabel, saate samal ajal laadida ja andmeid edastada. Selleks ühendage kaabel lihtsalt arvutiga. Seade võimaldab edastada andmeid seadmete vahel kiirusega kuni 480 Mbit/s. See on võimalik tänu USB 2.0 standardile.

Mark Baseus
Mudel CALD000103
Materjal ABS+nailon punutis
Võimsus PD 20 W
Edastamise kiirus 480 Mbit/s
Pikkus 2 m
Sisendliides USB-C
Väljundi liides Välk
Värv Sinine
Omadused
Kiirlaadimise standard Toitevarustus
Laadimisvõimsus (W) 20
Pikkus 2 m
Ühenduse tüüp USB – välk
Värv sinine

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles