Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Kabel USB-C do Lightning Baseus Crystal Shine, 20W, PD, 2m (niebieski)

  • 14.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 5 €
Kaubamärgid Baseus
Kauba ID: 1456663
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

USB-C ja Lightning Baseuse kristallkaabel, 20 W, PD, 2 m (sinine)

Selle mudeli kaabel on äärmiselt funktsionaalne ja stiilne. Lisaks on seda väga mugav kasutada. Toode on ka väga vastupidav ja ohutu. Nendel asjadel on mitu aspekti. Üks neist on kiire ja ohutu laadimine. See saavutati tänu uuele südamiku mudelile, tsingitud liitmikele, neljale südamikule ja 20 W võimsusele. Kaablil on ka temperatuuriregulaator. See võimaldab teil korraga laadida ja andmeid edastada. See on vastupidav sisseehitatud kangaga, tugevdatud liigendiga ning talub 3000 ja 10 000 korda pistiku sisestamist ja eemaldamist. Lisaks on kaablil stiilne materjal ja läikiv pind.

Kiire ja turvaline allalaadimine

Uus baasmudel pakub väiksemat elektritakistust ja kiiremat laadimist. Laadimise edasiseks täiustamiseks on kaabel valmistatud tsingitud tugevdusest ja neljasoonelisest vaskkaablist. Võimsus, millega kaablit saab laadida, on 20 W. See võimaldab vähendada telefoni laadimise ooteaega. Kaabel hoiab ära ülekuumenemise. See juhtub tänu intelligentsele temperatuurikontrollile. Võite olla kindel, et laadimine on ohutu.

Andmete samaaegne ülekandmine ja allalaadimine

Seade võimaldab andmete samaaegset allalaadimist ja edastamist kiirusega 480 Mbit/s. Selleks peate lihtsalt ühendama kaabli sülearvuti või arvutiga. See säästab aega ja muudab kaabli kasutamise veelgi mugavamaks.

Stiil

See praktiline seade pole mitte ainult funktsionaalne, vaid ka stiilne. Sellel on pehme puudutusega alumiiniummaterjal ja läikiv kaabli viimistlus. See on saadaval ka mitmes värvivalikus. Saate valida endale sobivaima ja teha stiilse vidina.

Vastupidavus

Kangas, millest kaabel on valmistatud, ei lase selle sassi minna. Lisaks on see kangas venituskindel. Tänu täiustatud SR-kaitsele on kaabel paigutatud tugevdatud pistikusse. Seega on see võimeline vastu pidama rohkem kui 10 000 pööret. Kindlasti olete sellega korduvalt kokku puutunud peale selle, et laadimiskaabel puruneb mõne aja pärast telefoniga ühendamisel. See toode minimeerib selle riski. Pistiku paigaldamine ja eemaldamine kulutab ka laadimiskaableid. See mudel lahendas selle probleemi. Telefoni pistik on mõeldud 3000 sisendi ja pikenduste jaoks. Kaabli teine osa mahutab kuni 10 000 lülitustoimingut.

Bränd Baseus
Mudel CAJY000303
Tüüp USB-C välguni
Materjal Alumiiniumisulam + kootud kangas
Võimsus PD 20W
Edastamise kiirus 480 Mbit/s
Pikkus 2 m
Värv Sinine
Omadused
Kiirlaadimise standard Toitevarustus
Laadimisvõimsus (W) 20
Pikkus 2 m
Ühenduse tüüp USB – välk
Värv sinine

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles