Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Kabel USB 3w1 Baseus StarSpeed, USB-C + mikro-USB + Lightning, 3,5A, 1,2 m (Czarny)

  • 13.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 4.66 €
Kaubamärgid Baseus
Kauba ID: 1459078
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

USB-kaabel Baseus StarSpeed 3-in-1, USB-C + mikro-USB + Lightning, 3,5 A, 1,2 m (must)

Üks kaabel – palju võimalusi. Baseus StarSped kaabel võimaldab laadida kuni 3 seadet üheaegselt. USB-C-, mikro-USB- ja Lightning-pistikud muudavad kaabli ühilduvaks erinevate seadmetega. See toetab 5V/3.5A kiiret laadimist ja pakub andmeedastuskiirust kuni 480Mbps. Tagab kasutamise ajal kõrge ohutuse. Seda eristab ka vastupidavus ja vastupidavus kahjustustele.

Kohene laadimine ja andmeedastus

Nautige välkkiire laadimist! Kaabel võimaldab kiiret laadimist maksimaalse väljundvooluga 5 V/3,5 A. See võimaldab teil valitud seadmeid koheselt laadida. Lisaks võimaldab kaabel Lightning-pistiku abil andmeedastust kiirusel kuni 480 Mbps. See võimaldab teil vajalikke dokumente või puhkusefotosid seadmete vahel mõne hetkega üle kanda.

Korduvkasutatav

Toode sobib paljudeks olukordadeks – kasutad seda nii kodus kui ka tööl või ülikoolis. Kaablil on 3 erinevat porti - USB-C, mikro-USB ja Lightning, nii et saate hõlpsalt taastada paljude turul olevate seadmete toite. Näiteks saad laadida korraga oma iPhone 13, juhtmeta kõrvaklappe ja tahvelarvutit!

Ülimalt vastupidav

StarSpeed kaabel on valmistatud vastupidavatest ja kulumiskindlatest materjalidest, nii et võite olla kindel, et see teenib teid pikka aega. Vastupidav nailonpunutis ei lase kaablil sassi minna, samuti on see vastupidav purunemisele ja korduvale paindumisele. Lisaks leiate mugavaks hoiustamiseks praktilise Velcro sulguri.

Ohutu kasutamine

Kaabel on varustatud nutika BPS-kiibiga, mis tunneb automaatselt ära ühendatud seadmed ja kohandab neile vastavad parameetrid. Toode kaitseb tõhusalt ka ülekuumenemise eest. Tinatud vasktraadid tagavad stabiilse ülekande ja suurema jõudluse. Kõik see tagab seadme usaldusväärse kaitse kahjustuste eest!

Tootja Baseus
Mudel CAXS000001
Värv Must
Materjal Alumiiniumisulam + nailon
Pikkus 1,2 m
Praegune 5V/3,5A
Edastamise kiirus 480 Mbit/s
Ühendused USB-C, mikro-USB, välk
Omadused
Test Baseus StarSpeed 3in1 USB-kaabel (must)
Toode Kaabel
Ühenduse tüüp USB-A - USB-C / Lightning / MicroUSB
Värv must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles